Actrița Dorina Chiriac - ambasador al campaniei 2017 'Artiștii pentru artiști'

Actrița Dorina Chiriac – ambasador al campaniei 2017 ‘Artiștii pentru artiști’ – VIDEO

Actrița Dorina Chiriac a fost desemnată ambasador al campaniei “Artiștii pentru artiști”, ediția 2017, informează un comunicat al UNITER.


SURSA. UNITER


“Artistul nu devine dispensabil scenei odată cu înaintarea lui în vârstă. Lumea în care trăim a așezat absurd artistul în rând cu alte ocupații din care te retragi la timp pentru odihnă bine meritată. Artistul nu își caută odihnă. Timpul activ al unui artist durează toată viața. Retragerea din scenă înseamnă pentru el retragerea din viață. Lumea trebuie să își schimbe atitudinea. Dar până atunci putem să reparăm. Eu pot și poți și tu. Cumpără un bilet la spectacolele din programul campaniei UNITER ‘Artiștii pentru artiști’ și vei fi început chiar tu schimbarea. Te aștept la teatru. Eu voi fi acolo”, afirmă Dorina Chiriac.

Actrița este Micul Prinț în spectacolul cu același titlu, care va fi prezentat vineri, de la ora 19,00, la Teatrul de Comedie din București. Reprezentația se înscrie în campania “Artiștii pentru artiști”.

CITEȘTE ȘI  Turneul național ARTfel 2017 - în trei orașe din țară

‘Mulțumim pe această cale celor 33 de instituții de teatru din București și din țară care au programat – sub semnul solidarității de breaslă – spectacole ale căror încasari se direcționează către Fondul de Solidaritate Teatrală’.

Campania “Artiștii pentru artiști” a adunat, în 2016, suma de 91.200 lei, bani proveniți din vânzarea de bilete și donații. Această sumă a fost baza financiară a suportului oferit artiștilor cu probleme de viață, informează UNITER.

Potrivit comunicatului UNITER, 33 de instituții de teatru din București și din țara au programat, în luna martie, — sub semnul solidarității de breaslă — spectacole ale căror încasări se direcționează către Fondul de Solidaritate Teatrală.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei Fondul de Solidaritate Teatrală.

e-Cultura.info / Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus