Actriţa Maia Morgenstern: Despre situaţia politică actuală

Actriţa Maia Morgenstern: Despre situaţia politică actuală

Actriţa Maia Morgenstern

Actriţa Maia Morgenstern

Maia Morgenstern a asociat situaţia politică actuală cu o căsnicie, ocazie cu care a ţinut să îşi exprime punctul de vedere într-un mesaj tranşant publicat pe pagina de Facebook.

“Celor ce mă acuză că nu ştiu (sau că mă las manipulată): Aşa e. Nu am citit ”ordonanţa” (nici aia nouă, nici aia veche). Şi chiar dacă am încercat, probabil că n-am înţeles mare lucru. Dar nici nu mi-a explicat nimeni (da, am nevoie, e o crimă?). Mai curând o bătaie de joc. Am avut parte de dispreţ. Şi indiferenţă. Şi „ignore”…. şi un fel de ”aşa e, că zic io”. M-ai înşelat. Celor care mă acuză de lipsă de recunoştinţă (”V-a dat salarii…etc”): E ca în căsnicie. Te-am prins că mă înşeli. ”Ce ţipi, dragă, atâta? Că ţi-am luat şi ţie parfum! Nu mai urla, că te-am dus în concediu la Halkidiki!” Dar m-ai înşelat. Şi divorţez. Mă despart. M-ai înşelat. ”Nu e bine, mamă!” – îmi spun oameni ce mă iubesc şi pe care îi respect la rândul meu. „O să vezi tu….” Probabil că parfum nu mai văd eu, dar voi respira aer curat”, a transmis actriţa pe contul său.

CITEȘTE ȘI  Radu Preda: Realizarea unui Muzeu al Comunismului, o obligație esențială

Mii de oameni au ieşit luni seara în stradă la protestul de la Palatul Victoria faţă de ordonanţa privind modificarea codurilor penale şi a proiectului graţieii şi contra-protestul de la Palatul Cotroceni, în sprijinul Guvenului.

În faţa Guvernului, protestatarii s-au strâns pentru a şaptea zi consecutiv, scandând împotriva Guvernului, în timp ce în faţa Palatului Cotroceni, oamenii au strigat împotriva preşedintelui Klaus Iohannis pe care îl acuză că a împărţit România în două.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus