Alba Iulia obține pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia obține pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelență TripAdvisor, cel mai mare site de turism din lume, fiind pe locul al doilea în România, după Castelul Peleș, a informat printr-un comunicat de presă administrația locală.

“Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleș, în preferințele turiștilor. Iar în situația dată trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constantă în modul în care am promovat și atras turiștii. (…). Nu e o simplă diplomă acest certificat, este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziția în clasament, în mai bine, doar că mingea este de data aceasta și în zona privată, de unde așteptam semnale mai clare și ferme”, a declarat, potrivit sursei citate, primarul Mircea Hava.

CITEȘTE ȘI  Alba Iulia a intrat în programul „Orașe europene", iniţiat de Ministerul Culturii

În urma evaluării și clasificării ca destinație de excelență, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.

Este al șaselea an în care cel mai mare site de turism din lume acordă certificate de excelență entităților reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-și planifice călătoriile prin intermediul acestui portal. În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar.

Certificatul de excelență este atribuit inclusiv atracțiilor turistice cum este Alba Iulia, dar și hotelurilor, restaurantelor și altor companii ce activează în domeniul HORECA, în urma gradului de satisfacție exprimat de turiști.

e-Cultura.info/ Autor: Marinela Brumar


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus