A apărut manualul de dicţie pentru copii "Străfurnica şi prietenii săi"

A apărut manualul de dicţie pentru copii “Străfurnica şi prietenii săi”

Carmen Ivanov

Carmen Ivanov

Manualul de dicţie pentru copii “Străfurnica şi prietenii săi”, semnat de Carmen Ivanov, care conţine o vastă colecţie de exerciţii şi poveşti, este disponibil în librăriile din România.

Carmen Ivanov este autoarea noului manual de dicţie “Străfurnica şi prietenii săi”, apărut la editura Favorit, care conţine o vastă colecţie de exerciţii de dicţie pentru copii. Peste 400 de astfel de exerciţii şi 20 de poveşti ilustrate sunt cuprinse în această carte, a cărei lansare reprezintă o premieră pentru învăţământul din România.

Străfurnica şi prietenii săi” este o călătorie magică într-o lume plină de întâmplări hazlii şi minunate, care vor spori creativitatea şi imaginaţia copiilor. Într-o lume în care adulţii vorbesc din ce în ce mai greşit şi cu un vocabular din ce în ce mai limitat, Carmen Ivanov are curajul şi priceperea necesară pentru a pune laolaltă toată experienţa sa adunată de-a lungul vremii în această carte pentru cei mici.

CITEȘTE ȘI  Cartea "Suflet românesc" de Dan Puric, prezentată de autor la Librăria "Mihail Sadoveanu"

Obiectivul declarat al autoarei, o dicţie bună, se adresează părinţilor şi bunicilor care îşi doresc un viitor mai bun pentru copiii şi nepoţii lor, un viitor lipsit de greşeli de comunicare şi de probleme de vorbire.

Pe lângă cele 20 de poveşti uimitoare şi pline de mister, cartea conţine şi peste 400 de exerciţii de dicţie care vor dezlega limbile micuţilor şi îi vor ajuta să comunice mai clar, mai deschis şi mai frumos.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul www.dictie.ro.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus