Apel înscrieri la ''Bienala de artă fotografică a Ţinutului secuiesc''

Apel înscrieri la ”Bienala de artă fotografică a Ţinutului secuiesc”

''Bienala de artă fotografică a Ţinutului secuiesc''

”Bienala de artă fotografică a Ţinutului secuiesc”

Consiliul Judeţean Covasna a lansat marţi apelul de participare la cea de-a treia ediţie a “Bienalei de artă fotografică a Ţinutului secuiesc”, organizată în colaborare cu judeţele Harghita şi Mureş.

Bienala este deschisă tuturor pasionaţilor de fotografie, indiferent de vârstă şi ocupaţie, având premii în valoare totală de aproape 4.000 de euro.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Covasna, concursul se va desfăşura pe trei secţiuni – Open, la care se acceptă fotografii cu orice temă (călătorie, sport, portret, eveniment, natură, etno, nud etc), categoria ‘Mişcare’, unde pot fi înscrise fotografii care exprimă dinamică şi energie, şi categoria ‘ Pâine’, unde sunt acceptate fotografii legate de lumea/povestea pâinii, de la procesul de producţie şi tipuri de pâine, până la consum şi tradiţii legate de acest produs.

În concurs pot fi înscrise doar fotografii care nu au participat la ediţiile anterioare ale acestei bienale şi care au fost realizate după data de 1 ianuarie 2015.

CITEȘTE ȘI  Expoziția "Capodopere ale artei grafice. Henri Matisse", în premieră în România

Lucrările pot fi trimise exclusiv online, prin site-ul www.fotobiennale.ro, până pe data de 20 septembrie a.c.

Vernisajul expoziţiei avea loc pe 14 octombrie 2017 la Centrul de Artă din Transilvania şi va fi urmat de ceremonia de decernare a premiilor în Sala Mare a Teatrului Tamási Áron din Sfântu Gheorghe.

La fiecare categorie vor fi acordate câte trei premii, în valoare de 660 de euro locul I, 440 euro locul al doilea şi 220 de euro locul al treilea.

‘Bienala de Artă Fotografică din Ţinutul Secuiesc este un proiect de anvergură internaţională, care mizează pe forţa acestui spaţiu cultural de a deveni un loc de întâlnire şi de confruntare artistică pentru artiştii fotografi de pretutindeni, pe măsura valorii lor’, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Judeţean Covasna.

e-Cultura.info / Autor. Oana Mălina Negrea.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus