Înscrieri la Concursului Internaţional "George Enescu"

Au îceput înscrierile pentru concertele şi recitalurile Concursului Internaţional “George Enescu”

Înscrierile pentru concertele şi recitalurile de la cea de-a XIV-a ediţie a Concursului Internaţional “George Enescu”, care se desfăşoară între 6 şi 27 septembrie la Bucureşti.

Astfel, publicul va putea asculta peste 230 de candidaţi din 36 de colţuri ale lumii, în 40 de concerte şi recitaluri cu intrare liberă. Procedura de înscriere a fost făcută publică pe site-ul festivalului .

Un recital al pianistului francez Jean-Claude Pennetier, concerte de pian, vioară şi violoncel alături de Orchestra Filarmonicii “George Enescu”, precum şi peste 200 dintre cei mai promiţători artişti de pe cinci continente, care evoluează pe scenele Ateneului Român şi Universităţii de Muzică Bucureşti, sunt evenimentele de la această ediţie a Concursului Internaţional “George Enescu”, la care accesul pentru public este liber.

Rezervările se pot face prin intermediul unui formular online, în limita locurilor disponibile. Astfel, publicul este invitat să vină în sălile de concert şi să susţină România şi talentele pe care le lansează. Concursul Internaţional “George Enescu” este singura competiţie de profil din România afiliată la Federaţia Mondială a Concursurilor Internaţionale Muzicale (FMCIM). Nume importante ale muzicii clasice de astăzi, precum Radu Lupu, Alexandru Tomescu, Remus Azoiţei şi Elisabeth Leonskaja, şi-au început cariera internaţională ca laureaţi ai Concursului Internaţional “George Enescu”.

CITEȘTE ȘI  „Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi” între 24-30 mai

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus