Bicentenarul Muzeului Național Brukenthal

Bicentenarul Muzeului Național Brukenthal

Brukenthal the Show

Brukenthal the Show

Cântareața Monica Anghel este capul de afiș al concertului de gală prilejuit de Bicentenarul Muzeului Național Brukenthal, care va avea loc marți, la Sala Thalia, au anunțat organizatorii.

Intitulat “Brukenthal the Show”, concertul va începe la ora 19,00 și este recomandat ca fiind “o incursiune muzicală și artistică de la clasic la rock și de la pop la folk și colinde”.

Pe scenă vor mai urca Radu Nechifor, Corul Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu, Grupul Teatru Vostru, Cismaru Raluca și alți invitați. În cadrul evenimentului va avea loc și vernisarea expoziției de artă contemporană SIBIU 2.0.

Cu ocazia aniversării a două secole de activitate publică, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale “Muzeul Național Brukenthal, 200 de ani de la înființare”.

Emisiune filatelică alcătuită din patru timbre este disponibilă în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, precum și pe secțiunea de magazin online, romfilatelia.ro/store/.

CITEȘTE ȘI  Muzeul Naţional Secuiesc din Sfântu Gheorghe va fi reabilitat şi modernizat

Muzeul Național Brukenthal este primul muzeu deschis pe teritoriul românesc, dar și primul muzeu din România distins cu Premiul Uniunii Europene pentru Patrimoniu Cultural Europa Nostra 2010 și primul muzeu din România admis în Clubul de Excelență The Best in Heritage de către European Heritage Association, în 2011.

e-Cultura.info / Autor: Isabela Paulescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus