Burse pentru studenţii români începând din 2015 oferite de Familia Regală

Burse pentru studenţii români începând din 2015 oferite de Familia Regală

Familia Regsală

Familia Regsală

Principesa Margareta a anunţat, la un eveniment care a avut loc la Palatul Elisabeta din Bucureşti, că, începând din 2015, familia regală va oferi, anual, câte patru burse pentru studenţii români.

Luni a avut loc evenimentul de prezentare a primelor produse din ciocolată româneşti cu nume regal, lansate de o companie de ciocolată. Noua gamă de ciocolatăinclude trei sortimente: ciocolata cu lapte “Alteţa Sa Regală Principesa Margareta”, ciocolata amăruie “Alteţa Sa Regală Principele Radu”, cu 55% cacao, precum şi ciocolata amăruie “Castelul Peleş“, cu 75% cacao.

“În Săptămâna Patimilor, gândurile noastre se îndreaptă către strămoşii noştri, cei care au fondat România modernă. Cu exemplul lor în minte, sunt mândră să vă anunţ că principele Radu şi cu mine am luat o hotărâre. Începând din 2015, vom oferi personal, an de an, patru burse pentru studenţii români: două la Bucureşti, «Bursa Regele Carol I» şi «Bursa Regina Elisabeta», la Academia de Studii Economice, şi două la Chişinău, «Bursa Regele Ferdinand» şi «Bursa Regina Maria»”, la Universitatea Academiei Moldovei”, a declarat principesa Margareta.

CITEȘTE ȘI  Instituții de cultură, decorate de președinte cu Ordinul "Meritul Cultural"

La evenimentul de la Palatul Elisabeta au participat copii, tineri şi vârstnici, care au primit, la finalul prezentării, noile sortimente de ciocolată de la principele Radu şi de la principesa Margareta.

e-Cultura.info/ Autor: Dorina Călin

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus