Concert de muzică clasică pe Valea Vaserului

Concert de muzică clasică pe Valea Vaserului

Unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pe Valea Vaserului va avea loc în 9 august, când este programat concertul de muzică clasică pentru iubitorii Mocăniței.

 Ca în fiecare an, de la acest eveniment nu va putea lipsi mini-orchestra “Clasiss” din cadrul Filarmonicii Transilvania din Cluj Napoca, condusă de violonistul Balint Gergely. Astfel, pe data de 9 august 2014, orchestra, împreună cu grupul vocal “Anatholis”, va încerca să ofere participanților una dintre acele seri memorabile petrecute pe Valea Vaserului.

Spectacolul promis într-un context atât de deosebit, chiar în mijlocul naturii, pe fundalul aburului risipit de batrâna Mocăniță, face ca ambianța acestui eveniment să fie transpusă parcă dintr-o altă epocă. Beneficiind de o mare popularitate și de un repertoriu vast și diversificat, orchestra domnului Gergely va interpreta piese celebre de muzica clasică, valsuri și tangouri, muzică de film și de divertisment.

CITEȘTE ȘI  Filarmonica "Mihail Jora" Bacău concertează în Germania

Astfel, din atingerea coardelor în cadrul acestui spectacol simfonic nu vor lipsi Strauss, Bach, Vivaldi sau Tchaikovski. Iar pentru ca acest regal să fie complet, grupul vocal Anatholis va încânta publicul prin câteva arii și duete celebre din opere și operete precum și prin alte piese muzicale din muzica clasică româneasca și internațională, anunță organizatorii.

Printre acestea regăsim Largo al factotum — Barbierul din Sevilla — G. Rossini, Habanera — Carmen — G. Bizet, La donna e mobile — Rigoletto de G.Verdi, O sole mio — canzoneta napoletana — E.di Capua si multe altele.

Programul evenimentului:

Data: Sâmbătă, 9 august 2014;

Locația: stația Paltin (km 21,6);

Plecarea din gara CFF Vișeu de Sus: ora 17.00

Participanți: Cvintetul ‘Classis’ și grupul vocal ‘Anatholis’

Întoarcere: aprox. Ora 01:00 Vișeu de Sus.

 e-Cultura.info

Dacă îţi place acest articol dă un like, 
urmăreste facebook.com/cultura.info

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus