Regulament concurs

Regulament concurs

* Concursul se desfasoara in perioada 7- 9 februarie si este adresat locuitorilor din orasul Brasov


Art. 1. Organizator

e-cultura Media, denumit în continuare “e-cultura.info”.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţă participanţilor şi a publicului cu cel puţin 12 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii vor fi înştiinţaţi prin e-mail sau telefon, iar publicul prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Art. 2. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv  pe site-ul www.e-cultura.info  si  are drept de participare orice utilizator de Internet care îndeplineşte condiţiile de mai jos:

- Esti cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România

- Ai răspun corect la întrebare

- Like paginii de facebook de la adresa: https://www.facebook.com/cultura.info

- Ai completat toate datele reale şi corecte, inclusiv adresa de e-mail şi telefonul

- Prin participarea si citirea regulamentului confirmati ca sunteti de acord cu prezentul Regulament Oficial.

- Nu pot participa la acest concurs angajaţii sau colaboratorii E cultura Media precum şi organiţatorii evenimentului.

-Dreptul de participare la concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate, necorespunzătoare sau incomplete în completarea datelor personale şi în cazul în care Organizatorul consideră că a fraudat.

 - Concurs adresat orasului Brasov

Art. 3. Mecanismul concursului

Utilizatorul va trebui să să raspunndă corect şi să trimită întrbarea pe adresa redactie-cultura@rdslink.ro

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi  cu  ajutorul sistemului informatic.

Organizatorul nu  ofera contravaloarea în bani a premiului.

Art. 4. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi. Câştigători care au raspuns corect şi au îndeplinit condiţiile de participare menţionate la Art. 2. Utilizatorii suspectaţi de către Organizator că au trişat pe durata concursului (s-au dezabonat până la finalul concursului) vor fi descalificaţi.

O persoană nu poate fi desemnată câştigătoare decât o singură dată în cadrul aceluiaşi concurs.

Câştigătorilor li se va aduce la cunoştinţă rezultatul concursului la sfârşitul acestuia şi vor fi contactaţi telefonic sau prin e-mail în baza datelor funizate, pentru a li se comunica modalitatea de a intra în posesia premiului.

În cazul în care câştigătorii nu trimit în 12 de ore informaţiile solicitate de Organizator sau dacă au furnizat date de contact eronate / incomplete, premiul se va acorda în ordine, următorilor utilizatori înregistraţi.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării răspunsurilor din motive care nu ţin de el. Câştigătorii vor primi pe e-mail toate informaţiile legate de ridicarea premiului. Câştigătorul va prezenta la cererea Organizatorului buletinul sau cartea de identitate.

Art. 5. Informarea publicului

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe platforma media www.e-cultura.info, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului regulament.

Art. 6. Întreruperea concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul platformei media..

Art. 7. Taxe şi impozite aferente

Organizatorul campaniei nu este răspunzător de plata altor taxe sau a altor obligaţii financiare legate de premiile oferite, acestea căzând în sarcina persoanelor câştigătoare.

Art. 8. Litigii

În cazul unor litigii apărute între e-cultura MEDIA şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

In caz de litigii cu privire la intrepretarea, executarea, transmiterea, si folosirea, acestea vor  fii supuse judecarii pe cale arbitrala CURTII DE ARBITRAJ COMERCIAL  de pe langa CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE a Judetului Brasov.

 

 

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2017