Directoarea CMN Moldova, decorată cu "Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate"

Directoarea CMN Moldova, decorată cu “Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”

Managerul Complexului Muzeal Naţional

Managerul Complexului Muzeal Naţional “Moldova”Lăcrămioara Stratulat

Managerul Complexului Muzeal Naţional (CMN) “Moldova” din Iaşi, Lăcrămioara Stratulat, a fost distinsă cu “Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”, în semn de preţuire pentru rezultatele remarcabile, pentru readucerea în prim-plan a unui monument emblematic pentru România – Palatul Culturii din Iaşi.

Distincţia i-a fost acordată în cadrul unei ceremonii organizate de ziua Regelui Mihai I, pe 25 octombrie, în Sala Tronului de la Palatul Regal din Bucureşti, de Principesa Moştenitoare Margareta, conform unui comunicat al Complexului Muzeal Naţional “Moldova” din Iaşi, remis joi AGERPRES.

“Adresez cele mai sincere urări de sănătate Maiestăţii Sale Regele Mihai I şi mulţumesc pentru această deosebită onoare Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare a României Margareta, Principelui Radu, Principesei Maria. Mulţumirile mele se îndreaptă şi către finanţator – Guvernul României, Ministerul Culturii – precum şi către întreaga echipă care mi-a fost alături – proiectant, constructor, restauratori, colegi, pentru profesionalismul de care au dat dovadă, făcând posibilă finalizarea acestor lucrări, atât de necesare pentru Palatul Culturii din Iaşi, o clădire simbol pentru întreaga comunitate şi pentru românii de pretutindeni”, a declarat dr. Lăcrămioara Stratulat.

CITEȘTE ȘI  Expoziţie de artă nouă românească, la Varşovia

“Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate” a fost instituită la data de 10 mai 2008, prin ordinul Majestăţii Sale Regelui Mihai I, Şeful Casei Regale a României.

e-Cultura.info / Autor: Daniela Malache.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus