Emil Boroghină turneu în Canada

Emil Boroghină turneu în Canada

Cunoscutul actor şi regizor de teatru Emil Boroghină îşi începe astăzi,16 iunie 2014,  turneul în Canada. Este al doilea popas şi ultimul după Statele Unite ale Americii organizat de Institutul Cultural Român din New York.

Artistul se va întâlni astăzi cu personalități ale lumii teatrale din Canada. Periplul cuprinde o serie de recitaluri, care invită la o nouă lectură a poeziei eminesciene și a pieselor de teatru ale lui William Shakespeare.

Evenimentul este conceput pentru a comemora împlinirea a 125 de ani de la dispariția “poetului-nepereche”, pe de o parte și pentru a omagia geniul marelui dramaturg englez, pe de altă parte.

Emil Boroghină este actor, regizor al Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova şi director fondator al Festivalului Internaţional „Shakespeare” din România.

În anul 2000 a primit “Ordinul Naţional Serviciul Credincios în Grad de Cavaler”, una dintre cele mai importante distincţii acordate de Statul român.

CITEȘTE ȘI  Starul american Prince a încetat din viață

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus