Ernest Oberländer-Târnoveanu şi Liliana Pasima, câştigătorii concursul de manager la Muzeul Naţional de Istorie şi Muzeul Ţăranului Român

Ernest Oberländer-Târnoveanu şi Liliana Pasima, câştigătorii concursul de manager la Muzeul Naţional de Istorie şi Muzeul Ţăranului Român

Ernest Oberländer-Târnoveanu, managerul Muzeului Naţional de Istorie (MNŢR)

Ernest Oberländer-Târnoveanu, managerul Muzeului Naţional de Istorie (MNŢR)

Ministerul Culturii a anunţat rezultatele concursurilor de manageri. Ernest Oberländer-Târnoveanu rămâne pe poziţia sa de la Muzeul Naţional de Istorie, iar Muzeului Naţional al Țăranului Român (MNŢR)” target=”_blank”>Liliana Passima transformă interimatul în mandat la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

8,13 este media generală pentru Ernest Oberländer-Târnoveanu în confruntarea sa cu Florian Matei Popescu. Ernest Oberländer-Târnoveanu a fost managerul Muzeului până în momentul unui raport magativ de management dat de către Florian Matei Popescu, consilier al fostului ministrul Vlad Amexandrescu. Astfel, a fost organizat un concurs în care evaluatorul a devenit concurent.

Ernest Oberländer-Târnoveanu a ajuns în această poziţie după ce a trecut prin toate experienţele specifice profesiei. Muzeograf, cercetător ştiinţific la Muzeul Deltei Dunării, Tulcea. Din 2010 director general al Muzeului Naţional de Istorie a României, Bucureşti. Preşedinte al Comisiei Naţionale a Muzeelor şi Colecţiilor.

CITEȘTE ȘI  Daniel Barenboim,50 de ani de fidelitate față de Filarmonica din Berlin

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus