Expoziție foto dedicată trupei Goodbye to Gravity

Expoziție foto dedicată trupei Goodbye to Gravity

Expoziție foto dedicată trupei 'Goodbye to Gravity'

Expoziție foto dedicată trupei ‘Goodbye to Gravity’

O expoziție cu 50 de fotografii ale membrilor trupei Goodbye to Gravity va fi deschisă la Casa Filipescu-Cesianu, de pe Calea Victoriei, până pe 31 ianuarie, informează Muzeul Municipiului București într-un comunicat.

Expoziția, care va fi vernisată marți seara, este o inițiativă a comunității fotografilor de concert #find_us, care cuprinde două astfel de proiecte, dedicate fotografiei de show-uri muzicale și găzduite în două spații din București: la Casa Filipescu-Cesianu, respectiv, la ArCuB Gabroveni din strada Lipscani 84-90.

Vernisajul ultimului proiect #find_us din acest an, “remember Goodbye to Gravity”, are loc începând cu ora 19,00.

Goodbye to Gravity a fost o trupă metalcore din București, înființată în 2011. Din trupă făceau parte: Andrei Găluț (solist), Alex Pascu (bas), Bogdan Lavinius Enache (tobe), Vlad Țelea și Mihai Alexandru (chitariști). Cei patru instrumentiști aveau o altă trupă înainte, Thunderstorm. Lor li s-a alăturat ca solist arădeanul Andrei Găluț, câștigătorul “Megastar” din 2008. Albumul lor de debut, intitulat “Goodbye to Gravity” și lansat în 2012, a fost numit “cel mai bun album metal al anului 2012″. În cei patru ani de carieră, trupa Goodbye to Gravity a lansat două albume de studio și a împărțit scena cu mai multe trupe de calibru mondial, precum Rammstein, Testament, Kreator, Arch Enemy și mulți alții.

CITEȘTE ȘI  Slujbă de pomenire la 40 de zile de la incidentul din clubul Colectiv

Expoziția cu fotografii ale trupei este deschisă în Sala Lapidarium a Casei Filipescu-Cesianu, spațiu oferit de Muzeul Municipiului București, unde urmează să fie prezentate 50 de imagini cu trupa Goodbye to Gravity din concertele susținute de aceasta de-a lungul timpului, lucrările aparținând atât fotografilor care au fost în Colectiv în noaptea tragediei, cât și grupului omogen de fotografi din care aceștia făceau parte.

Expoziția “remember Goodbye to Gravity” urmează să fie deschisă pentru vizitatori în perioada 22 decembrie 2015 — 31 ianuarie 2016, de miercuri până duminică, între orele 10,00 și 18,00.

În perioada 25 — 27 decembrie 2015 și 1 — 3 ianuarie 2016 expoziția nu poate fi vizitată.

e-Cultura.info/ Autor: Oana Ghiță


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus