Festivalul QuartFest Cluj-Napoca

Festivalul QuartFest Cluj-Napoca

QuartetFest

QuartetFest

Festivalul QuartFest este singurul dedicat cvartetelor de coarde din România. Spectatorii pasionați de muzică clasică, jazz, dar şi coveruri ale unor piese din ultimii ani sunt așteptați în Parcul Central din Cluj-Napoca, în perioada 28-30 august 2015 unde, în cele trei seri dedicate evenimentului, de la ora 19:00, vor concerta cvartete românești cunoscute la nivel național și internațional.

QuartFest este primul festival din România și printre puținele din Europa care unește cvartetele de coarde și promovează muzica de cameră într-un spațiu mai puțin obișnuit.

La cea de a doua ediție a festivalului vor participa: Grazioso (Targu-Mureș), Eufonia String(Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (București), Artes Quartet (Iași),Chromatic (București), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) Rua (Cluj-Napoca) și împreună cu acestea să creeze un spectacol inedit pentru melomani.

Evenimentul este organizat de către Asociația Teatrul Imposibil și va fi găzduit în Parcul Central al orașului, la Casino – Centrul de Cultură Urbană, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca şi al Ministerului Culturii. Accesul la spectacole este liber.

Proiesct realizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca, sub egida și pentru susținerea candidaturii orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.
e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page
CITEȘTE ȘI  Festivalul Internațional de Literatură și Traducere (FILIT) sub patronajul Comisiei Europene

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus