Gala Industriei de Carte "Bun de Tipar" ediția a III a

Gala Industriei de Carte “Bun de Tipar” ediția a III a

Gala Industriei de Carte din România "Bun de Tipar"

Gala Industriei de Carte din România “Bun de Tipar”

Biblioteca Naţională a României, gazduiește  decernarea premiilor de excelenţă ale industriei de carte din România, în cadrul celei de a III-a ediţii a Galei “Bun de Tipar”, joi 15 mai 2015 începând cu ora 18.00.informează un comunicat al organizatoriilor.

Anul acesta s-au înscris peste 120 de instituţii şi peste 750 de proiecte – o creştere semnificativă faţă de ediţia anterioară a fost jurizată de o echipă formată din 10 specialişti, avîndu-l drept preşedinte pe Mircea Martin, critic şi teroretician literar, eseist şi editor.

Spectacolul de decernare a premiilor celei de a III-a ediţii a Galei Industriei de Carte din România va fi prezentat de Irina Păcurariu, iar scenografia este realizată de artistul plastic Adeline-Andreea Bădescu. Începînd cu această ediţie, competiţia are propriile trofee, realizate de artiştii plastici Eugen Ilina şi Laurenţiu Midvichi.

Spectacolul de decernare a premiilor celei de a IV-a ediții a Galei Industriei de Carte din România va fi prezentat de Irina Păcurariu, una dintre cele mai credibile și mai carismatice jurnaliste de televiziune din România. Pe lista celor au acceptat să înmîneze premii în cadrul Galei Industriei de Carte din Romania, ediția 2015, se numără nume precum: Ioan Vulpescu – Ministrul Culturii, esesistul și traducătorul Sorin Antohi, František Zachoval – directorul Centrului Ceh din București, Nicușor Dan – activist civic, fost candidat la Primăria capitalei, apreciatul om de televiziune Andi Moisescu sau actrița Alexandrina Halic.
Trofeele au fost realizate de artiștii plastici Eugen Ilina și Laurențiu Midvichi.
Televiziunea națională, care este co-producătorul proiectului, va înregistra întreg spectacolul, urmînd să dedice o emisiune Galei în zilele imediat următoare (detalii, pe pagina oficială a Galei).

CITEȘTE ȘI  Manolescu: Îi dăm afară pe cei care s-au ales în conducerea USR

Accesul la Gală se face pe bază de invitație.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus