Incendiu la Seminarul Teologic din Suceava

Incendiu la Seminarul Teologic din Suceava

Incendiu de proporții la o cladirea Arhiepiscopiei Sucevei

Incendiu de proporții la o cladirea Arhiepiscopiei Sucevei

Clădirea Centrului eparhial Suceava a fost cuprinsă de flăcări în această dimineaţă (n.r. joi, 8 ianuarie 2015) în urma izbucnirii unui incendiu. Din primele informaţii, se pare că focul a izbucnit în clădirea Seminarului Teologic Liceal Ortodox “Sfântul Mitropolit Dosoftei” din Suceava, aflată în apropiere.

După cum ne-a relatat pr. Dragoş Buta, consilier cultural al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, focul a cuprins clădirile în totalitate, neputând fi salvat nimic. “A ars tot! Este un dezastru! Nu avem cuvinte!“, a spus părintele Dragoş Buta.

Pompierii nu au reuşit să intervină eficient din cauza lipsei resurselor de apă. Problemele acestora sunt cauzate de faptul că hidranţii sunt îngheţaţi. “Incendiul a pornit de la tabloul electric, însă când am ajuns la faţa locului era cuprinsă întreaga clădire care era construită din lemn. Incendiul se manifestă cu flacără violentă.

Afară e foarte frig, iar hidranţii din zonă sunt îngheţaţi. Am solicitat să intervină mai multe autospeciale. Profesorii au spus că cei 120 de elevi s-au autoevacuat“, a declarat pentru “Obiectiv de Suceava” Alin Găleată, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

CITEȘTE ȘI  IPS Andrei îngrijorat față de numărul mare de divorțuri

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus