Concursul de dramaturgie 'Cea mai bună piesă românească a anului'

Concursul de dramaturgie ‘Cea mai bună piesă românească a anului’

Uniunea Teatrală din România

Uniunea Teatrală din România

Cei care doresc să se înscrie la Concursul de dramaturgie “Cea mai bună piesă românească a anului” pot depune textele până la data de 1 februarie 2016 (data poștei), anunță joi Uniunea Teatrală din România (UNITER), care dă startul ediției 2015 a competiției.

Potrivit unui comunicat al UNITER, piesele vor fi trimise în format electronic (salvate pe un CD, nu prin e-mail) prin poștă sau vor fi depuse direct la Secretariatul UNITER. Textele nu vor fi semnate și vor avea un motto scurt pe pagina de titlu. Organizatorii precizează că motto-ul înlocuiește doar numele autorului, nu și titlul, piesa trebuind să aibă un titlu propriu.

CD-ul ce conține piesa înscrisă la concurs va fi însoțit de un plic închis în care vor figura datele de identificare ale autorului (nume, adresă, telefon, e-mail). Același motto de pe pagina de titlu a piesei va fi înscris și pe plicul închis cu datele de identificare.

CITEȘTE ȘI  Actorul Radu Gheorghe a lansat primul audiobook din carieră

“În cazuri bine motivate, piesele pot fi trimise în format dactilografiat, prin poștă sau depuse direct la Secretariatul UNITER. Pentru buna desfășurare a concursului, rugăm să se aleagă varianta trimiterii în format CD”, se arată în comunicat, precizându-se că în concurs nu se primesc piese scurte (într-un act), dramatizări, piese publicate sau reprezentate. Textele înscrise în concurs nu se înapoiază.

Adresa poștală pentru înscrierea pieselor este Str. George Enescu nr.2-4, sector 1 București, cod poștal 010305, cu mențiunea “Pentru concursul cea mai bună piesă românească a anului 2015″.

Concursul, premiul și tipărirea piesei câștigătoare sunt finanțate prin efortul și sub egida Casei Regale a României, se precizează în comunicat.

e-Cultura.info/ Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus