Înscrieri la Concursul Drumul spre celebritate ediția a VI-a

Înscrieri la Concursul Drumul spre celebritate ediția a VI-a

Înscrieri la concursul "Drumul spre celebritate"

Înscrieri la concursul “Drumul spre celebritate”

Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, Asociația Culturală ‘Pro Valores’, Radio România Cultural, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Exces Music îi invită pe tinerii muzicieni născuți între 1 ianuarie 1990, dar nu mai târziu de data de 31 decembrie 2000 să se înscrie la cea de-a VI a ediție a Concursului ‘Drumul spre celebritate’, singura competiție muzicală din România în care rolul tinerilor spectatori — jurați este determinant.

Competiția se va desfășura în perioada 6 — 10 aprilie 2015 în spațiul încărcat de istorie și frumusețe al Palatului Mogoșoaia.

Concursul Drumul spre celebritate, este singura confruntare muzicală din România care în afara unor premii în bani, crează reale oportunități de afirmare a tinerilor muzicieni, primii trei clasați fiind invitați să susțină un concert cu Orchestra de Cameră Radio și două recitaluri la Palatul Mogoșoaia și la Castelul Peleș.

CITEȘTE ȘI  Lansare CD ,,Frederic Chopin”, de Vlad Dimulescu

Laureații vor avea și șansa de a realiza o sesiune de înregistrări speciale în studiourile Radio Romania. Totodată evoluțiile concurenților vor fi înregistrate și difuzate pe frecvențele naționale ale Radio România Cultural.

În acest an vor avea loc cinci etape și o finală, iar printre invitații speciali, care au rolul de a introduce tinerii spectatori în fascinanta lume a artei sunetelor, se regăsesc nume importante ale muzicii: pianista Varona Maier, clarinetistul Ion Bogdan Ștefănescu, violonistul Răzvan Stoica, harpistul Ion Ivan Roncea și chitaristul Liviu Georgescu.

La cele cinci etape, pe post de spectatori, dar și de jurați și-au anunțat participarea peste 500 de elevi ai școlilor și liceelor bucureștene, care într-o săptămână de școală altfel încearcă să profite de programul ‘Să știi mai multe, să fii mai bun!’.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus