Întâlnira internaţională cu tema ''Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie'' la Teatrul Tony Bulandra dinTârgovişte

Întâlnira internaţională cu tema ”Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie” la Teatrul Tony Bulandra dinTârgovişte

Întâlnira internaţională cu tema ''Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie'' la Târgovişte

Întâlnira internaţională cu tema ”Educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie” la Târgovişte

Specialişti din aproape 20 de ţări participă la Târgovişte, în perioada 20-24 iunie, la a doua întâlnire internaţională cu privire la educare şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie.

”Mi-a spus domnul director (al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte – n.r.) că sunteţi specialişti care veniţi, şi munciţi şi demonstraţi că teatrul poate să fie o carte de vizită pentru orice oraş şi pentru orice ţară. De aceea, eu vă mulţumesc pentru implicarea dumneavoastră, vă mulţumesc pentru că prin acţiunile pe care le faceţi şi prin toată munca voastră, de fapt, promovaţi educaţia în rândul copiilor, a tinerilor, a adulţilor. Vă doresc să aveţi nişte zile pline de activităţi în oraşul nostru”, a spus marţi, la deschiderea manifestărilor, viceprimarul Târgoviştei Monica Ilie.

CITEȘTE ȘI  Filmul "Razor", marele premiu al Festivalului CineMAiubit 2015

Teatrul Tony Bulandra Târgovişte organizează alături de Uniunea Internaţională a Marionetelor (UNIMA) a doua întâlnire internaţională cu privire la educarea şi formarea profesioniştilor teatrului de animaţie, păpuşi şi marionete.

”Vor avea loc o serie de conferinţe susţinute de profesori universitari de pe întreg mapamondul, din ţări precum România, Canada, Iran, Marea Britanie, Brazilia, Franţa, Ungaria, Cehia, Turcia, Italia, Norvegia, Slovenia, Argentina, Israel, Belgia, Bulgaria, India, Singapore, Polonia”, se arată într-o informare a Teatrului Tony Bulandra Târgovişte.

e-Cultura.info / Autor. Cornelia Dumitru.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus