Julio Iglesias primul concert cu intrare liberă din România

Julio Iglesias primul concert cu intrare liberă din România

Julio Iglesias

Julio Iglesias

Concertul pe care Julio Iglesias îl va susține la Târgu Mureș, în data de 28 octombrie, va fi primul susținut în România de artist la care intrarea publicului va fi gratuită, a anunțat joi, Ioan Chiorean, din partea municipalității.

Este un efort de peste doi ani și jumătate, primele contacte le-am avut în urmă cu doi ani și jumătate cu echipa managerială a artistului Julio Iglesias, a durat mult, a trebuit să demonstrăm că un astfel de concert la Târgu Mureș este un eveniment important și pentru el și pentru noi. Astfel că, acum, când el vine în România, Târgu Mureșul a fost trecut pe traseul său din turneul mondial al anului 2013 (…) Julio Iglesias susține la Târgu Mureș primul său concert public, cu intrare liberă, din România. Până acum, el a cântat în diverse formule în care se cumpărau bilete, acum, la Târgu Mureș, va fi primul concert public cu intrare gratuită. După toate semnalele pe care i le-am prezentat, după toate opiniile care i-au fost prezentate, într-un târziu a acceptat această formulă’, a spus Ioan Chiorean.

Acesta a subliniat că întreg orașul Târgu Mureș se mobilizează pentru acest concert, că pe lista de sponsori sunt peste 30 de firme și că pentru ca acest concert să fie oferit gratuit publicului ‘s-a adunat o sumă frumușică’.

CITEȘTE ȘI  Gala extraordinară Eugen Doga la Opera Naţionala Iaşi

Chiorean a precizat că din bugetul local vor fi suportate doar anumite cheltuieli legate de echipamentele tehnice, fiind vorba despre un eveniment inclus în cadrul Festivalului Vinului, care va debuta la Târgu Mureș la finele acestei săptămâni.

‘Face parte din Festivalul Vinului, este evenimentul care încununează tradiționalul festival al vinului organizat de Primăria Târgu Mureș și au fost incluse în buget toate aceste cheltuieli la începutul anului. Sâmbătă și duminică, sunt și alți artiști care vor evolua în Parcul Municipal, reabilitat. Acest concert, al lui Julio Iglesias, continuă seria evenimentelor internaționale pe care Primăria municipiului Târgu Mureș le-a inițiat cu ceva ani în urmă — i-am avut ca invitați pe Richard Clayderman, Al Bano, Sandra, Francesco Napoli și acum vine Julio Iglesias. Târgu Mureșul se înscrie pe această hartă internațională a concertelor speciale’, a mai subliniat Chiorean.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus