Lucian Romașcanu, propus pentru funcția de Ministru al Culturii si Identității Naționale

UPDATE Lucian Romașcanu, propus pentru funcția de Ministru al Culturii si Identității Naționale – VIDEO

Lucian Romașcanu, propus pentru funcția de Ministru al Culturii si Identității Naționale

Lucian Romașcanu, propus pentru funcția de Ministru al Culturii si Identității Naționale

Lucian Romașcanu a fost propus pentru funcția de Ministru al Culturii si Identitatii Nationale, propus să facă parte din Guvernul condus de Mihai Tudose. Acesta va fi audiat joi dimineață, urmând ca la ora 15,00 plenul comun al Parlamentului să se reunească pentru a valida noul Cabinet.

Lucian Romașcanu a primit aviz favorabil din partea Comisiilor reunite de cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Decizia a fost luată cu 17 voturi ”pentru”, 3 ”împotrivă” şi trei abţineri.



Lucian Romașcanu fișa biografică

Lucian Romașcanu s-a născut la 19 mai 1967. Absolvent al Facultății de Comerț din cadrul ASE București (1991). Absolvent al Executive MBA – University of Washington, Seatlle/ Asebuss București (2002).

În perioada 1991-1993 a fost Account Manager la Vinexport Trading SRL. Din 1993 până în 1997, Country Coordinator la Amorim&Irmaos (Korken Schiesser GmbH). Director de vânzări la Mediapro Holding (1997-1999), apoi la Ringier Romania SRL (1999-2002). Din 2002 până în 2004 a fost Managing Director la HL Display Romania SRL, apoi a ocupat aceeași funcție la Best Print Services SRL (2004-2006), conform site-ului www.senat.ro.

CITEȘTE ȘI  Demersuri pentru punerea în valoare a capitalelor istorice

Din 2006 până în 2009 a fost director executiv, membru al board-ului de directori la Ringier Romania SRL. Activitatea în media a continuat cu funcțiile de director general la Cancan Media SRL (2009-2012), director executiv la Dogan Media International — Kanal D Romania (2012-2014), consilier management al PDG la Societatea Română de Televiziune — TVR (2014-2015). A fost Acting Country Manager la Tailwind Romania (2015-2016).

Ales senator PSD în Circumscripția electorală nr. 10 Buzău, la 11 decembrie 2016, validat la 21 decembrie 2016. Președinte al Comisiei pentru cultură și media de la 5 ianuarie 2017, membru în Comisia pentru afaceri europene de la 22 decembrie 2016.

Membru în Grupul parlamentar de prietenie cu Slovenia, Grupul parlamentar de prietenie cu Turcia și Grupul parlamentar de prietenie cu Israel, de la 26 aprilie 2017.

e-Cultura.info/ Autor. Marina Bădulescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus