Maia Morgenstern pașaport onorific de ambasador al turismului românesc

Maia Morgenstern pașaport onorific de ambasador al turismului românesc

Mai multe personalități ale vieții culturale, sportive și artistice românești au fost desemnate drept ambasadori ai turismului românesc iar actrița Maia Morgenstern a primit și un pașaport onorific din partea MAE de ambasador al turismului.

Potrivit unui comunicat MAE, au mai fost onorați Dan Puric, Nadia Comăneci, Ovidiu Lipan ‘Țăndărică’, Dumitru Prunariu, Dinu Săraru, Constantin Chiriac, Mariana Bitang, Octavian Bellu, Nicolae Voiculeț și Helmuth Duckadam.

Distincțiile au fost acordate în cadrul celei de-a doua Gale a ‘Ambasadorilor Turismului Românesc‘, care s-a desfășurat joi la București, în prezența ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, și a ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, Maria Grapini.

“Susțin acest proiect întrucât reprezintă un proiect inteligent, care își propune să pună în lumină valorile României și prin aceasta, România însăși. Susțin și m-am alăturat acestui proiect deoarece acesta exprimă respect față de cei care au stârnit și stârnesc admirație față de țara noastră în întreaga lume”, a declarat ministrul Titus Corlățean la ceremonia acordării titlului.

CITEȘTE ȘI  Ne-a parasit Margareta Pogonat

Ministerul Afacerilor Externe este instituție parteneră în realizarea proiectului ‘România promovată prin valori’, inițiat de ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism anul trecut.

MAE informează că “personalitățile desemnate ‘ambasador al turismului românesc’ se angajează să promoveze onorific imaginea României în lume participând și contribuind la acest proiect care înglobează o serie de acțiuni de promovare a autenticității și creativității românești prin realizarea și difuzarea internațională a unor producții documentare de calitate, precum seria ‘Wild Carpathia’, prezentată de postul tv Travel Channel”.

SURSA:  AGERPRES

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus