Muzeul Antipa organizează programul "Aventura Dezvoltării"

Muzeul Antipa organizează programul pentru copii “Aventura Dezvoltării”

Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” așteaptă copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani la programul “Aventura Dezvoltării”, organizat în perioada 21 iulie – 1 august, între orele 16,30 și 18,00, informează un comunicat al instituției 

“Aventura Dezvoltării” este un program care include două module: “Creativitate și rezolvarea problemelor” și “Conflict și colaborare”. Pe parcursul acestor module, copiii participă la jocuri și activități distractive, având ocazia de a-și valorifica aptitudinile adecvate fiecărei situații și de a descoperi lucruri noi, menite să îi ajute în dezvoltarea lor viitoare.

În cadrul modulului “Creativitate și rezolvarea problemelor”, copiii vor avea ocazia de a-și folosi imaginația și creativitatea pentru a găsi soluții la probleme care pot părea de nerezolvat, de a stabili obiective clare și specifice, de a învață să gândească altfel și de a descoperi resurse nebănuite până în acel moment și de a arăta faptul că presupunerile pe care nu le verifică pot fi obstacole reale în calea rezolvării problemelor.

Prin intermediul jocurilor și activităților antrenante și distractive din cadrul modulului “Conflict și colaborare”, copiii vor avea ocazia să descopere care sunt beneficiile lucrului în echipă și să valorifice într-o mare măsură contribuția fiecărui membru al echipei în realizarea obiectivelor propuse.

CITEȘTE ȘI  Directori de teatre și manageri culturali, în dialog la Divanele FNT

Fiecare modul este structurat în cinci ședințe care se vor desfășura în de luni până vineri, între orele 16,30 — 18,00 și sunt susținute de Daniela Stanciu — trainer cursuri și ateliere Aventura Dezvoltării.

Costurile de participare sunt de 200 de lei/participant/modul, 180 de lei/ participant — pentru cei care au participat la primul modul și participă și la cel de — al doilea, iar în cazul participării fraților la același modul, în aceeași perioadă, se acordă o reducere de 20% pentru cel de-al doilea participant.

În cazul în care se achită costurile de participare pentru ambele module ale programului “Aventura Dezvoltării”, până la data de 9 iulie, se acordă o reducere de 10%.

Înscrierea participanților se poate face pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la numărul de telefon 021.305.60.31.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus