Muzeul ASTRA Sibiu promovat de britanici pe Google

Muzeul ASTRA Sibiu promovat de britanici pe Google

Cel mai mare muzeu în aer liber din România, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA din Pădurea Dumbrava  Sibiului, va fi promovat din toamnă, gratis, de britanici, pe Google, într-o secțiune dedicată exclusiv marilor muzee din lume, a declarat directorul muzeului, Valeriu Olaru.

Muzeul românesc va fi promovat la aceleași dimensiuni cum este prezentat muzeul Luvru din Paris (Franța), conform directorului Muzeului ASTRA.

“Am primit o ofertă din partea Google Londra, pentru că ei ne oferă un spațiu de publicitate, în mod gratuit, de aceeași dimensiune cu alte mari muzee ale lumii, respectiv pentru Luvru. Deci vom primi un spațiu gratuit, pe care îl managerează cei de acolo și va veni inclusiv o echipă care va filma, ca să se poată pune pe acest spațiu, inclusiv vizite virtuale “, a explicat Valeriu Olaru.

Cu un lac pe care te poți plimba cu barca și peste zece kilometri de alei, muzeul prilejuiește vizite de tot felul, de la clasicul mers pe jos, până la un scurt tur cu trăsura în anotimpul cald sau cu sania trasă de cai, iarna.

CITEȘTE ȘI  Muzeul Naţional de Arta a României vizitat și virtual, din februarie

Muzeul în aer liber se întinde pe o suprafață de 96 ha, din care expoziția propriu-zisă ocupă 42 de hectare. Vizitatorii au la dispoziție două restaurante, două pensiuni, un spațiu de joacă, un centru de informare turistică, patru parcări, peste zece km de alei, numeroase locuri de popas, locuri unde te poți întâlni cu meșteșugarii.

Muzeul în aer liber și celelalte muzee din cadrul Complexului Național Muzeal ASTRA din Sibiu au fost vizitate anul trecut de peste 374.000 de oameni, conform directorului instituției.

Sibiul este cel mai important centru muzeal din România, care reușește să atragă, prin cele două muzee mari — Muzeul Național Brukenthal, cel mai vechi din țara noastră și Complexul Național Muzeal ASTRA, cel mai întins muzeu în aer liber din România — cei mai mulți turiști, cel puțin o jumătate de milion de vizitatori, pe an, conform directorilor celor două muzee.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus