Noi DVD-uri în colecţia One World Romania

Noi DVD-uri în colecţia One World Romania

Noi DVD-uri în colectia One World Romania

Noi DVD-uri în colectia One World Romania

Cinci noi DVD-uri se alătură colecţiei One World Romania, singura de acest gen ce vă aduce cele mai reprezentative documentare din ultimii ani.

Starul acestei lansări este însă un DVD ce adună laolaltă filme produse la Studioul Cinematografic “Sahia Film”. Studioul Alexandru Sahia a fost „fabrica de realitate” a României socialiste. La 25 de ani de la colapsul regimului comunist, acesta este primul DVD ce redescoperă producţia studioului – „SAHIA VINTAGE I: Documentar, ideologie, viață”. Este volumul I, pentru că promitem că vor mai urma și altele.

Lansarea DVD-urilor vine însoțită de o proiecție specială – două scurtmetraje produse la Sahia: „Pe unde-am fost și-am colindat” (regia Laurențiu Damian, 1982), „Va veni o zi” (regia Copel Moscu, 1985/1990). Proiecția va avea loc în prezența celor doi regizori și a antropologului Vintilă Mihăilescu.

CITEȘTE ȘI  "Adriana Lecouvreur" - montată special pentru Angela Gheorghiu

Celelalte 4 DVD-uri a căror lansare o sărbătorim sunt: „Here be Dragons” (câştigătorul premiului OWR 2014), “Ai weiwei: Never Sorry”, ” My Perestroika” și „Byeway” / „Autostrada”.

DVD-urile pot fi pre-comandate de la Librăria Bastilia, din Piaţa Romană, nr. 5, până pe 10 februarie, cu o reducere atrăgătoare de 20%, la care noi adăugăm cadou un tricou de festival. Le puteți ridica apoi tot de la librărie, în cadrul lansării, marți, 10 februarie, de la ora 18:30.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like. Urmăreşte: www.e-cultura.info pe FACEBOOK

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus