Protocol interministerial pentru promovarea culturii și activităților vocaționale

Protocol interministerial pentru promovarea culturii și activităților vocaționale

Miniştrii Ionuţ Vulpescu şi Marius-Alexandru Dunca

Miniştrii Ionuţ Vulpescu şi Marius-Alexandru Dunca

Ministerul Tineretului si Sportului și Ministerul Culturii și Identității Naționale, au încheiat un protocol de colaborare, în vederea susținerii reciproce și a dezvoltării de activități vocaționale și cultural-artistice în cadrul taberelor tematice și naționale organizate anual de către MTS.

„Activitățile de educație nonformală din cadrul taberelor organizate anul acesta vor contribui la dezvoltarea interesului tinerilor pentru cultură. Astfel, începând din acest an, cele două ministere vor pune bazele unei comunități de susținere a culturii în programele de educație. Orice societate are nevoie de artă, alături de educație, pentru a se bucura de libertate. Democrația se construiește cu cetățeni implicați, capabili să înțeleagă inteligent lumea în care trăim. Ne bucurăm de o moștenire culturală impresionantă. Datoria noastră este să facem în așa fel încât generațiile viitoare să continue și să dezvolte ceea ce au primit”, a declarat ministrul Ionuț Vulpescu.

CITEȘTE ȘI  Rolul predominant al Academiei este acela de a apăra identitatea națională

Proiectul face parte din angajamentele asumate de Guvernul PSD-ALDE în cadrul Programului de Guvernare 2017 – 2020, componenta TINERET – Promovarea culturii și activităților vocaționale prin dezvoltarea taberelor tematice, și operaționalizează colaborarea dintre cele două instituții cu scopul realizării acestei măsuri.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus