Radu Afrim a încheiat mandatul de director artistic al Galei Tânărului Actor HOP

Radu Afrim a încheiat mandatul de director artistic al Galei Tânărului Actor HOP

Regizorul Radu Afrim

Regizorul Radu Afrim

Regizorul Radu Afrim a anunțat că și-a încheiat mandatul de director artistic al Galei Tânărului Actor – HOP.

“Începând din acest an nu mai sunt director artistic al Galei HOP. Au fost trei ani buni, în care au apărut (și) datorită galei actori foarte buni. Mulțumesc actorilor care au venit la preselecții și celor care au ajuns la Costinești pentru energia fabuloasă de acolo, mulțumesc celor care au făcut workshopuri sau au vorbit studenților la gală, mulțumesc regizorilor de teatru și film care au distribuit actori după ce i-au văzut la gală, mulțumesc prietenilor artiști (de top!) și criticilor din juriu care au răspuns cu bucurie invitației mele de a ne fi alături, mulțumesc directorilor de teatre care au angajat actori văzuți la gală și spectatorilor din acești ultimi trei ani. Mulțumesc fetelor de la UNITER care m-au ajutat în toată această perioadă ca lucrurile să fie bine făcute”, a scris Radu Afrim, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI  Proiectul Cultural-Cinematografic "Omagiul lui Brâncuşi" VIDEO

Reacțiile nu au întârziat să apară: membri ai juriilor din această perioadă, actori, cronicari, directori de teatru, prezenți ca invitați la cele trei gale, și foști concurenți i-au mulțumit lui Radu Afrim în cei trei ani.

“Bravo Radu pentru ce ai făcut. Mare păcat că nu o să mai fii. Tare mișto a fost”, a scris actrița Ana Ularu. “Bravo pentru tot ce ai făcut în cei 3 ani!”, a scris și regizoarea Gianina Cărbunariu. Managerul Teatrului din Târgu Mureș, Gasparik Attila, l-a felicitat pe Radu Afrim pentru tot ce a făcut și “pentru reinventarea Galei!”. Iar Constantin Cojocaru, actor la Teatrul Odeon, i-a scris lui Afrim: “Mulțumim noi ție că exiști (și vei rămâne, orice-ar fi, director al Galei Hop)!”.

e-Cultura.info/ Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus