Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

Rezidenţe pentru artişti oferite de Cancelaria Federală şi KulturKontact Austria

50 de rezidenţe artistice în Viena şi Salzburg vor fi puse la dispoziţie pentru anul 2018 de Cancelaria Federală a Austriei în cooperare cu KulturKontakt Austria, anunţă vineri Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, într-un comunicat de presă.

O condiţie impusă de organizatori este cea a vârstei, putând aplica persoanele care au cel mult 40 de ani, respectiv s-au născut după data de 31 decembrie 1977. Termenul limită până la care se poate aplica este 18 septembrie 2017.

“Rezidenţa este concepută astfel încât să ofere ocazia familiarizării cu mediul cultural-artistic austriac şi de a intra în contact cu artiştii austrieci. Rezidenţii sunt aşteptaţi să finalizeze un proiect în timpul şederii lor. În domeniul educaţiei culturale, rezidenţa este concepută în primul rând pentru a stimula schimburile şi crearea de reţele şi nu realizarea unui proiect”, se arat[ ]n cpmunicat.

CITEȘTE ȘI  S-a lansat concursul de proiecte pentru "Bucureștiul Creativ 2017"

Rezidența este concepută astfel încât să ofere ocazia familiarizării cu mediul cultural-artistic austriac și de a intra în contact cu artiștii austrieci. Rezidenții sunt așteptați să finalizeze un proiect în timpul șederii lor. În domeniul educației culturale, rezidența este concepută în primul rând pentru a stimula schimburile și crearea de rețele și nu realizarea unui proiect.
O condiție impusă de organizatori este cea a vârstei. Pot aplica persoanele care au cel mult 40 de ani, respectiv s-au născut după data de 31 decembrie 1977.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus