S-au deschis donaţiile prin SMS pentru achiziția "Cumințeniei Pământului"

S-au deschis donaţiile prin SMS pentru achiziția “Cumințeniei Pământului”

“Cumințenia Pământului”

Donaţiile prin sms pentru achiziția operei lui Constantin Brâncuși – “Cumințenia Pământului” sunt funcţionale

Există mai multe modalități prin care românii pot dona pentru achiziția operei: prin SMS, direct prin intermediul site-ului campaniei, www.brancusiealmeu.ro; virând lei, euro și dolari, prin transfer bancar sau prin depunere de numerar, în conturile deschise pe numele Ministerului Culturii de către băncile comerciale.

“De astăzi se poate dona prin SMS pentru achiziția ‘Cumințeniei Pământului’. Puteți trimite SMS cu textul ‘brancusi’ la numărul 8833 și contribuiți cu 2 euro la campania națională de subscripție publică”, a scris vineri Corina Șuteu pe Facebook.

Campania de colectă națională “Brâncuși e al meu” are ca țintă strângerea sumei de 6 milioane de euro din donații publice până la sfârșitul lui septembrie. Acestei sume i se adaugă 5 milioane de euro alocate de Guvern, pentru ca opera lui Brâncuși să intre în proprietatea statului, după achiziționarea de la proprietarii săi actuali.

CITEȘTE ȘI  'Cumintenia Pământului' va fi achiziţionată de statul român

Potrivit paginii de Facebook dedicate campaniei, din suma totală de 306.773 de euro, 165.868 de euro au fost donați prin transfer bancar, 104.222 de euro pe platforma www.brancusiealmeu.ro și 36.683 de euro pe platforma eMag.

e-Cultura.info / Autor: Oana Ghiță


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2017