Soprana Angela Gheorghiu: "Sunt stupefiată, întristată şi revoltată"

Angela Gheorghiu: “Sunt stupefiată, întristată şi revoltată”

 Soprana Angela Gheorghiu

Soprana Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu a exprimat,miercuri, într-un mesaj de pe contul său socializare că este“stupefiată”,”întristată” şi “revoltată” că ministrul Vlad Alexandrescu si premierul Cioloş au cedat presiunilor lui Johann Kobborg renumindu-l pe fostul director general interimar George Călin la conducerea ONB.

Soprana Angela Gheorghiu afirmă că adevărul a fost răstălmăcit, iar informaţiile manipulate cu ajutorul presei, la conducerea instituţiei de cultură venind din nou „oameni cercetaţi pentru nereguli grave şi ilegalităţi”.

„Sunt, pentru a nu ştiu câtă oară în ultimele săptămâni, stupefiată, întristată şi revoltată de desfăşurarea de forţe a celor care îşi doresc cu orice preţ să pună mâna pe ONB, răstălmăcind adevărul şi folosind cele mai josnice mijloace de a manipula informaţii, opinii, presă, public. Indiferent unde m-am aflat în carieră mea, am fost veşnic alături de ţară mea şi am aşteptat cu răbdare un moment în care să pot cânta la opera bucureşteană în aceleaşi condiţii de excelenţă în care pot cânta pe marile scene ale lumii. Am crezut că acel moment se va apropia, în sfârşit, că Opera îşi va recăpăta demnitatea şi că nu mai va avea la conducere oameni cercetaţi pentru nereguli grave şi ilegalităţi, oameni care să-şi bată joc cu seninătate de colegii mei. Nu pare să fie cazul. Că soluţie ”de consens”, despre care angajaţii şi conducerea ONB au fost, însă, informaţi, şi nu consultaţi, ministrul Vlad Alexandrescu şi primul ministru Dacian Cioloş au găsit de cuviinţă să cedeze presiunilor domnului Kobborg şi să-l re-numească pe domnul George Călin la conducerea ONB.”

De asemenea, Angela Gheorghiu denunţă lipsa de transparenţă a ministerului Culturii Vlad Alexandrescu şi a prim ministrului Dacian Cioloş care nu s-a consultat cu toţi angajaţii ONB, ci doar i-a informat de deciziile luate. Aceasta a mai exprimat că Vlad Alexandrescu şi premierul Dacian Cioloş au cedat în faţa presiunilor venite de la coregraful Johan Kobborg în decizia renumirii lui George Călin ca director general interimar.

CITEȘTE ȘI  Tudor Gheorghe: Nu am făcut niciodată compromisuri cu arta

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus