Spectacol aniversar dedicat maestrului Dumitru Fărcaş la împlinirea vârstei de 80 de ani

Spectacol aniversar dedicat maestrului Dumitru Fărcaş la împlinirea vârstei de 80 de ani

Spectacol aniversar dedicat maestrului Dumitru Fărcaş la împlinirea vârstei de 80 de ani

Spectacol aniversar dedicat maestrului Dumitru Fărcaş la împlinirea vârstei de 80 de ani

Maestrul Dumitru Fărcaş a fost sărbătorit la împlinirea vârstei de 80 de ani printr-un spectacol aniversar organizat, la Cluj-Napoca, ocazie cu care ministrul George Ivaşcu i-a înmânat acestuia o Diplomă de Excelenţă.

Un mare artist, spirit şi simbol al valorilor româneşti autentice a fost cinstit cum se cuvine, ieri, 11 mai 2018, la Cluj Napoca. Prezent la spectacolul aniversar dedicat lui Dumitru Fărcaş, cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani, Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a adus în numele său şi al Guvernului României un sincer şi cald omagiu, de înaltă preţuire şi respect marelui artist, înmânându-i acestuia o Diplomă de Excelenţă, se menţionează în comunicatul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale.

CITEȘTE ȘI  Semnificatiile zilei de 22 aprilie

“Mă emoţionează profund să mă aflu în faţa dumneavoastră şi a maestrului Fărcaş pe care îl preţuim cu toţii, din toată inima, atât pentru întreaga sa activitate, cât şi pentru omenia, generozitatea şi nobleţea prin care decenii întregi a fost punct de referinţă pentru adevăratul patriotism”, a spus, în cadrul spectacolului, ministrul Ivaşcu, citat în comunicatul menţionat.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a oferit Ordinul Naţional “Serviciu Credincios” în grad de cavaler, informează Administraţia Prezidenţială. Distincţia oferită de către şeful statului lui Dumitru Fărcaş a fost acordată în semn de recunoaştere pentru întreaga sa carieră, dar şi pentru contribuţia pe care a adus-o culturii.

e-Cultura.info / Editor: Marius Frăţilă


Share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus