Teatrul 'Andrei Mureşanu' din Sfântu-Gheorghe, felicitat de UNITER cu prilejul aniversării a 30 de ani de activitate

Teatrul ‘Andrei Mureşanu’ din Sfântu-Gheorghe, felicitat de UNITER cu prilejul aniversării a 30 de ani de activitate

Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu-Gheorghe

Teatrul Andrei Mureşanu din Sfântu-Gheorghe

Teatrul “Andrei Mureşanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe, aniversează în luna aprilie treizeci de ani de la înfinţare.

Uniuna Teatrală din Romania (UNITER), a transmis un mesaj de felicitare pentru activitatea sa neîntreruptă, pentru actorii care au jucat şi care joaca pe acastă scena. UNITER le urează la multi ani şi ‘bucurii comune în grîdina cu miracole a teatrului’.


imagine exemplu


Iată că au trecut deja treizeci de ani de la înfinţarea Teatrului “Andei Mureşanu” şi, cu acest prilej de sărbatoare, îmi amintesc cu drag de o seară îndepartată a anului 1987, când am avut bucuria de a deschide prima stagiune a Teatrului din Sfântu-Gheorghe cu un recital de poezie.

Aceste clipe aniversare sunt momente de bucurie, de nostalgie, dar şi de meditaţie cu privire la lungul drum artistic, parcurs presărat cu bune, şi cu rele, dar cu nenumărate împliniti. Ca în viaţă!

Este o bucurie să fim alături de voi cu sufletul în acastă zi aniversară!

Vă transmitem pe acastă cale gânduri de bine, de sănătate şi bucurii comune în grîdina cu miracole a teatrului, se arată în mesajul UNITER.

La rândul său directoarea Teatrului “Andrei Mureşanu” din Sfântu-Gheorghe Ana-Maria Popa, a declarat pentru e-cultura.info “În mulţumim din suflet UNITER-ului că s-a gândit la noi. Mesajul domnului Ion Caramitru este important pentru noi şi îi voi da citire cu mare responsabilitate în cadrul conferinţei de presă, tocmai pentru a fi recepţionat de toată lumea. “

Teatrul “Andrei Mureşanu” (TAM) din Sfântu Gheorghe a luat fiinţă în anul 1987. Este o instituţie publică de spectacole, finanţată de Consiliul Local al Municipiului Sfantu Gheorghe, fiind principalul generator de evenimente culturale pentru comunitatea minoritară românească din zonă.

Funcţionând ca un teatru de repertoriu, teatrul “Andrei Muresanu” oferă publicului său montări din dramaturgia clasică românească şi universală dar şi piese contemporane, fiind deschis tuturor tendinţelor actuale din spaţiul teatral.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page
CITEȘTE ȘI  Proiecțiile Docuart în cadru Cinema Muzeul Țăranului

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus