Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat

Teatrul Evreiesc de Stat, prin vocea managerului său general, actrița Maia Morgenstern, aduce încă o dată mulțumiri publice.

Teatrul Evreiesc de Stat mulţumeşte Teatrului Național din București, precum și domnului director general, Ion Caramitru, pentru gestul de solidaritate arătat instituției noastre, acela de a găzdui săptămânal spectacolele teatrului nostru, până la finele acestei stagiuni.

Mulțumirile noastre sunt îndreptate și către alte instituții de cultură din capitală — Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara și Palatul Național al Copiilor, prin a căror generozitate ne putem desfășura activitatea artistică în continuare, în pofida problemelor legate de starea avansată de degradare a clădirii și a imposibilității de a ne desfășura spectacolele în condiții optime.

Colaborarea Teatrului Evreiesc de Stat cu instituțiile de teatru din țară s-a concretizat și prin prezența noastră la evenimentul umanitar ‘Clipe de viață 2′, organizat de către Uniunea Teatrală din România și desfășurat pe data de 31 martie, la Sala Radio din București. În cadrul acestei gale a fost prezentat un fragment din spectacolul ‘Astă seară: Lola Blau’, în interpretarea Maiei Morgenstern, care a fost acompaniată la pian de către Tatiana Moroșanu se arată într-un comunicat trimis de catre instituţie.

CITEȘTE ȘI  Teatrul Național ''Marin Sorescu'' Craiova

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus