Vizite ghidate în spațiile corpului central al Palatului Regal

Vizite ghidate în spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal

O serie de vizite ghidate în spațiile istorice din corpul central al Palatului Regal (Sufrageria Regală, Sala Tronului și Scara Voievozilor) vor fi organizate în weekend de Muzeul Național de Artă al României (MNAR) informează Agerpres.

Potrivit organizatorilor vizitele, care se desfășoară în al treilea weekend din fiecare lună, vor avea loc sâmbătă, de la orele 11,30, 14,00 și 16,30, și duminică, de la orele 11,30, 14,00 și 16,30.

Cu acest prilej, poate fi vizitată și expoziția ”Fragmente de memorie — Portrete Regale. Palatul Regal”, care își propune să reconstituie momente din istoria familiei regale (în anexa Sălii Tronului) și a Palatului Regal (în anexa Sufrageriei Regale).

Începând din luna mai, participarea la aceste tururi ghidate nu mai necesită o programare prealabilă, vizitatorii fiind rugați să se prezinte cu 30 de minute în avans la casa de bilete de la parterul Galeriei Naționale pentru achiziționarea biletelor de acces. Participarea se face în limita locurilor disponibile.

CITEȘTE ȘI  Lansări de carte ale profesorilor brașoveni la Târgul Internaţional de Carte şi Muzică

Vizitele, cu durata de aproximativ o oră, sunt posibile la un tarif al biletului de acces de 20 lei (întreg); 10 lei, pentru pensionari; 5 lei, pentru studenți iar elevii beneficiază de gratuitate în perioada vacanțelor.

e-Cultura.info/ autor: Daniel Popescu

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                                                
Du-mă sus