A fost definitivat calendarul finanțări în cadrul Programului CultIn

A fost definitivat calendarul finanțări în cadrul Programului CultIn

Ministerul Culturii

Ministerul Culturii

Ministerul Culturii anunță definitivarea calendarului de finanțări nerambursabile din cadrul Programului CultIn, care se adresează antreprenorilor ce își desfășoară activitatea în domeniul industriilor culturale și creative, inițiativelor personale organizate în companii, hub-uri, incubatoare de proiecte și afaceri, studiouri de creație, care au potențialul de a genera prosperitate prin valorificarea proprietății intelectuale.

Bugetul total alocat sesiunii de selecție a ofertelor culturale din cadrul Programului CultIn este de 500.000 lei.

Solicitanții pot depune oferte în vederea obținerii de finanțări nerambursabile pentru domeniile: Arhitectură, Meșteșuguri, Design (e.g. grafic, vestimentar, de produs), Media digitale și organizare în comunități creative (huburi culturale), o atenție deosebită urmând a se acorda acelor proiecte care identifică și se adresează industriilor culturale și creative dominante din localitățile și regiunile de unde provin solicitanții de finanțare și care vor valorifica cu precădere resursele creative locale.

CITEȘTE ȘI  Se împlinesc 800 de ani de la semnarea Magna Carta Libertatum

Dosarele se pot depune în perioada 14 martie — 14 aprilie, lista cu punctajul acordat proiectelor urmând a fi publicată pe 25 aprilie. Contestațiile se pot depune în intervalul 26-28 aprilie, urmând ca lista finală a proiectelor câștigătoare să fie publicată, după finalizarea contestațiilor, pe 2 mai.

Aplicațiile la programul de finanțare CultIn se depun în plic închis, la Registratura Generală a Ministerului Culturii, b-dul Unirii nr. 22, sector 3, București.

e-Cultura.info/ Autor: Daniel Popescu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

RĂMÂI CONECTAT

DESPRE NOI

CATEGORII

AGENȚII DE PRESĂ PARTENERE
                                                                                                                                        

                  Conținutul website-ului este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale.
         Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                                                     
 e-cultura.info © 2013 - 2018                                                                                                                           Variantă Desktop                         Variantă Mobil                                                 
                                                                                                                                               
Du-mă sus