fbpx

Ascultă în soundcloud Acces online la cărți ale Patriarhiei și Arhiepiscopiei Romano-catolice

Acces online la cărți ale Patriarhiei și Arhiepiscopiei Romano-catolice

Acces online la cărți ale Patriarhiei și Arhiepiscopiei Romano-catolice

Editurile Patriarhiei Române oferă acces gratuit la zeci de cărţi de rugăciune, de teologie şi patristică în format electronic.

Editurile Patriarhiei Române oferă acces gratuit la zeci titluri în format eBook (PDF securizat). Mai multe cărţi pentru copii şi cărţi de rugăciune, de teologie şi patristică pot fi citite online pe site-ul librariacartilorbisericesti.ro, urmând ca la acestea să se adauge şi altele.

AUDIO

„Ele vor constitui un real folos pentru copii, părinți, bunici, educatori și pentru toți cititorii noștri, care înțeleg că hrănirea sufletului cu merinde duhovnicești ne ajută să creștem frumos, în armonie și bunăcuviință”, precizează Editurile Patriarhiei Române într-un comunicat remis Basilica.

Demersul se înscrie în contextul Anului omagial al pastoraţiei părinţilor şi copiilor, dar reprezintă şi un sprijin bine-venit pentru familii care petrec mai mult timp acasă în perioada pandemiei de COVID-19, precizează un comunicat de presă.

Totodată, Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti pune gratuit la dispoziţia cititorilor nouă cărţi despre monseniorul Vladimir Ghika.

Lucrările pot fi citite accesând site-ul vladimirghika.ro (Arhiva Vladimir Ghika – Scrieri despre Monseniorul Vladimir Ghika).

Aceste volume se adaugă la celelalte titluri puse deja la dispoziţia cititorilor, în mod gratuit, de către Arhiva Ghika a Postulaturii Cauzei de Canonizare a Fericitului Vladimir Ghika, din cadrul Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Bucureşti.

e-Cultura.info / Autor: Daniel Popescu.


Share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.                                                                                                                                                  

 • Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  carte