fbpx

“Actor și regizor”, un nou program cultural la Teatrul Nottara

Programul cultural “Actor și regizor”, destinat actorilor din Teatrul Nottara care doresc la un moment dat să intre în pielea unui regizor, a fost lansat miercuri la Teatrul Nottara.

Un nou program, denumit ‘Actor și regizor’ și care se adresează în special actorilor Teatrului Nottara, se lansează acum la Teatrul Nottara. El este destinat în special actorilor teatrului care își doresc, la un moment dat, să regizeze un spectacol.

“Exemple de aceste fel avem destule, artiști precum Diana Lupescu, Gelu Colceag, Alice Barb și mulți alții făcând și acest pas. Spațiul destinat acestui program se află la Sala George Constantin și regula este următoarea: să fie făcut de către un actor al Teatrului Nottara, cu actori ai Teatrului Nottara”, a declarat Marinela Țepuș miercuri în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul instituției.

Ea a spus că în acest program vor fi unul sau maximum două proiecte anual, precizând că acestea nu vor afecta instituția de cultură, deoarece “sunt făcute cu foarte puțini bani, în general cu un decor minimal, care este foarte ușor de transportat”. Pentru acest gen de spectacole actorii și-au găsit singur sponsorizări iar teatrul “doar îi găzduiește în acest regim”, a adăugat Țepuș.

Primul proiect din cadrul programului “Actor și regizor” care va fi prezentat la Sala George Constantin a Teatrului Nottara îl va avea ca protagonist pe maestrul Alexandru Repan, care va prezenta în dublă calitate, de regizor și actor, spectacolul “Rapsodie-n roz”, după “Oscar și Tanti Roz” de Eric Emmanuel Schmidt.

Spectacolul, care îi va avea în distribuție pe actorii Alexandru Repan și Andreea Măcelaru Șofron și muzicienii Ella Bokor / Ioana Stanciuc la violoncel și Alexandru Petrovici la pian.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.