fbpx

                                                                             pictogramae

“Actor și regizor”, un nou program cultural la Teatrul Nottara

Programul cultural “Actor și regizor”, destinat actorilor din Teatrul Nottara care doresc la un moment dat să intre în pielea unui regizor, a fost lansat miercuri la Teatrul Nottara.

Un nou program, denumit ‘Actor și regizor’ și care se adresează în special actorilor Teatrului Nottara, se lansează acum la Teatrul Nottara. El este destinat în special actorilor teatrului care își doresc, la un moment dat, să regizeze un spectacol.

“Exemple de aceste fel avem destule, artiști precum Diana Lupescu, Gelu Colceag, Alice Barb și mulți alții făcând și acest pas. Spațiul destinat acestui program se află la Sala George Constantin și regula este următoarea: să fie făcut de către un actor al Teatrului Nottara, cu actori ai Teatrului Nottara”, a declarat Marinela Țepuș miercuri în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul instituției.

Ea a spus că în acest program vor fi unul sau maximum două proiecte anual, precizând că acestea nu vor afecta instituția de cultură, deoarece “sunt făcute cu foarte puțini bani, în general cu un decor minimal, care este foarte ușor de transportat”. Pentru acest gen de spectacole actorii și-au găsit singur sponsorizări iar teatrul “doar îi găzduiește în acest regim”, a adăugat Țepuș.

Primul proiect din cadrul programului “Actor și regizor” care va fi prezentat la Sala George Constantin a Teatrului Nottara îl va avea ca protagonist pe maestrul Alexandru Repan, care va prezenta în dublă calitate, de regizor și actor, spectacolul “Rapsodie-n roz”, după “Oscar și Tanti Roz” de Eric Emmanuel Schmidt.

Spectacolul, care îi va avea în distribuție pe actorii Alexandru Repan și Andreea Măcelaru Șofron și muzicienii Ella Bokor / Ioana Stanciuc la violoncel și Alexandru Petrovici la pian.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Contact

© 2014 - 2019 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest
                                          
                                                                     
                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                             
Versiunea: mobil  |  computer