Ada Milea: Primul concert fără mine; pot să stau liniștită în public

Ada Milea

Ada Milea

Pentru prima dată, Ada Milea va oferi publicului din România un concert inedit: primul concert Ada Milea, fără Ada Milea. Deja se repetă pentru spectacol care va fi, cum altfel, nu doar original, dar cu Ada Milea spectator la propriul concert.

În interviul acordat, artista își anunță fanii că, după cele două repetiții, din bucătărie și din natură, filmate și postate pe youtube, și-a dat seama că singurul personaj care o enervează este … chiar ea. Așa că, Ada Milea și prietenii ei lucrează deja să “elimine acest neajuns”.

Originală, cu un umor greu de egalat în muzică și teatru, Ada Milea recunoaște că la spectacolele și concertele ei, spectatorii care vin, ori o plac foarte tare, ori, cazuri izolate, se scoală și pleacă, pentru că nu o înțeleg.

Reporter: “Concert cu bucăți din concerte” s-a jucat duminică, la Sibiu, cu casa închisă. Așa este peste tot în țară?

Ada Milea: În formula asta, l-am mai jucat o dată, cu Cristi (Rigman—n.r.) absent. Depinde de public. Când sunt oameni care știu la ce vin și de obicei știu, cei care au văzut pe youtube și sunt stârniți de videoclipurile care se numesc ”Repetiții în bucătărie” și ”Repetiții în natură”, aceia știu la ce vin. Dar când se mai nimerește o doamnă care vine la ”Cântece de iarnă” din alea clasice, frumoase … Și o vedem când începem ‘Bradu a murit’. Îi cade fața la câte o doamnă. Au fost cazuri, în care au și plecat. Nu am văzut reacții de mijloc: ori le place foarte tare, ori pleacă.

Reporter: Ce noutăți pregătești pentru în 2016?

Ada Milea: Acum pregătesc la Sibiu, împreună cu domnul Dabija, împreună la Teatrul ‘Gong’, ‘Cel mai mare Gulliver’ după Gellu Naum și la Teatrul ‘Radu Stanca’, ceva cu fantome, tot în regia domnului Dabija. Tot cu domnul Dabija, lucrăm la Cluj un spectacol și după aceea ”Micul prinț” la Teatrul de Comedie, cu Dorina Chiriac în rolul ”Micului prinț”.

Reporter: Alte noutăți în acest an?

Ada Milea: Eu îmi doresc foarte tare un concert de al meu, fără mine. Și încerc să-i provoc pe acești colegi. Lucrăm la el deja. Eu pot să stau în public liniștită. Vreau și eu să-l văd. Mi-am dat seama după filmările acelea cu ‘Repetiții în bucătărie’ și ‘Repetiții în natură’, că singurul personaj care mă enervează sunt eu. Și atunci am zis să eliminăm acest neajuns.

Reporter: Când va fi acest concert și cum va fi?

Ada Milea: Anul acesta. Nu știu (cum va fi n.r.). Noi prima dată ne apucăm de treabă și când sunt gata… Așa facem și cu un disc.

Reporter: Vei scoate și un nou album în 2016?

Ada Milea: Am rugat pe cineva să înregistreze un concert live și pare foarte ok înregistrarea. Ce ați văzut aici, la Sibiu, eliminând ”Cântecele de iarnă’ și cred că se poate scoate un disc din ele. Dar nu mă grăbesc. Io-s din Bistrița. Mai vedem…

Reporter: De fapt, cum este Ada Milea?

Ada Milea: Nu știu.

Reporter: Nu prea apari des în presă. De ce?

Ada Milea: Sunt jurnaliști care sunt foarte, foarte faini și au tot respectul meu.

Reporter: : Realitatea descrisă de noi, jurnaliștii, în știri, te inspiră?

Ada Milea: Nu prea apuc să mă uit la știri pentru că nici nu prea îmi vine să deschid să mă uit.

Reporter: Vrei să transmiți ceva celor care te cunosc?

Ada Milea: La mulți ani! Sănătate! Fericire!

e-Cultura.info/ Autor: Isabela Paulescu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.