Alba Iulia obține pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia certificat de excelență TripAdvisor

Alba Iulia a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelență TripAdvisor, cel mai mare site de turism din lume, fiind pe locul al doilea în România, după Castelul Peleș, a informat printr-un comunicat de presă administrația locală.

“Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleș, în preferințele turiștilor. Iar în situația dată trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constantă în modul în care am promovat și atras turiștii. (…). Nu e o simplă diplomă acest certificat, este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziția în clasament, în mai bine, doar că mingea este de data aceasta și în zona privată, de unde așteptam semnale mai clare și ferme”, a declarat, potrivit sursei citate, primarul Mircea Hava.

În urma evaluării și clasificării ca destinație de excelență, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.

Este al șaselea an în care cel mai mare site de turism din lume acordă certificate de excelență entităților reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-și planifice călătoriile prin intermediul acestui portal. În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar.

Certificatul de excelență este atribuit inclusiv atracțiilor turistice cum este Alba Iulia, dar și hotelurilor, restaurantelor și altor companii ce activează în domeniul HORECA, în urma gradului de satisfacție exprimat de turiști.

e-Cultura.info/ Autor: Marinela Brumar


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.