fbpx

Alexandru Malaicu şi Ioan Alexandru Savu participă la gala HOP 2014

Gala tânărului actor HOP

Gala tânărului actor HOP

Actorii sibieni Alexandru Malaicu şi Ioan Alexandru Savu au fost selecţionati pentru a participa la Gala Tânărului Actor – HOP 2014, secţiunea Grup, cu spectacolul „Ce-a zis vrabia” de Danny Mitarotondo.

La preselecţia organizată de UNITER în luna iulie la Teatrul Naţional Bucureşti au participat 179 de tineri absolvenţi ai facultăţilor de teatru din Bucureşti şi din ţară. La secţiunea Grup, comisia formată din Ana Ciontea, Claudiu Groza şi Cristian Theodor Popescu a decis ca spectacolul „Ce-a zis vrabia” de Danny Mitarotondo, realizat de Alexandru Malaicu şi Ioan Alexandru Savu să fie admis în concurs, alături de alte patru spectacole.

Alexandru Malaicua terminat studiile universitare în iunie 2010, iar din luna august a anului trecut este actor angajat la Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu. Joacă în mai multe spectacole pe scena TNRS şi deţine rolul principal, Vitek, în „Ultima zi a tinereţii”, regia Yuri Kordonsky, producţie care a câştigat premiul UNITER pentru cel mai bun spectacol la Gala Premiilor UNITER în anul 2012.

Ioan Alexandru Savueste absolvent al Secţiei Actorie din cadrul Departamentului de Artă Teatrală – promoţia 2013 anul II Master şi este colaborator al TNRS. Joacă în spectacolele „Faust”, regia Silviu Purcarete, „Omul cel bun din Sîciuan”, regia Anca Bradu, „Multimedia Project”, regia Şerban Puiu, „Culorile muzicii”, regia Veronica şi Cătălin Pătru.

Piesa „Ce-a zis vrabia” de Danny Mitarotondoeste povestea a doi fraţi, Ben şi Blase, care s-au reîntâlnit după 6 ani într-un restaurant din Los Angeles. Spectacolul vorbeşte despre viaţă şi despre cât de important este să-ţi trăieşti ziua ca şi când ar fi ultima. Dacă Blase este cel nevrotic şi activ, în relaţia dintre cei cei fraţi, Ben este opusul lui Blase, este cel inactiv interior şi pasiv.

Ediţia a XVII-a a Galei Tânărului Actor al cărei director artistic este regizorul Radu Afrim se va desfăşura la Costineşti în perioada 9-12 septembrie 2014.

e-Cultura.info

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.