fbpx

Andi Vasluianu, Ada Navrot, Dan Bordeianu ambasadori onorifici la Nottara

Actorii Andi Vasluianu, Ada Navrot și Dan Bordeianu au fost numiți ambasadori onorifici ai Teatrului Nottara, ei urmând să reprezinte instituția în presă “și în tot ce înseamnă vizibilitatea teatrului”, a anunțat Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara, în cadrul unei conferințe de presă.

Cei trei tineri actori, primii ambasadori onorifici ai teatrului, vor avea obligația ca în interviurile lor și în relațiile cu presa “să anunțe că aparțin Teatrului Nottara sau și Teatrului Nottara”, a afirmat Marinela Țepuș.

“Ei sunt vedete și asta au făcut până acum, fie că sunt angajați ai Teatrului Nottara, fie că joacă în diferite spectacole ale teatrului, și au făcut-o într-un mod firesc, dar nu neapărat programat. Noi acum încercăm să fie un lucru programat, să se știe foarte clar că pe noi, în special anul acesta, ne vor prezenta în presă și în tot ce înseamnă vizibilitatea teatrului Ada Navrot, Andi Vasluianu și Dan Bordeianu”, a precizat Mădălina Negrea, secretar literar al teatrului.

“Este o inițiativă foarte bună pentru noi, care nici pe departe să mai fim tineri”, a spus actrița Ada Navrot, precizând că ideea lansată de Teatrul Nottara este una “lăudabilă” și cu “perspective”, în special pentru actorii care vor fi și ei numiți în viitor ambasadori onorifici ai teatrului.

Andi Vasluianu a declarat că își dorește pentru Teatrul Nottara o continuitate a spectacolelor bune. “Cel mai important este faptul că Marinela (n.r. — Marinela Țepuș, directorul Teatrului Nottara) încearcă să schimbe și să reînnoiască teatrul. Îmi doresc ca și în continuare să ne întâlnim cu regizori foarte buni și să avem spectacole foarte bune”, a afirmat proaspătul ambasador onorific al Teatrului Nottara.

Actorul Dan Bordeianu a remarcat că în ultima perioadă este evident “că lucrurile se mișcă pozitiv”, printre acestea numărându-se venirea unor regizori noi, a unor actori noi, printre ultimii artistul salutând venirea la Nottara a lui Andi Vasluianu.

“Singurul lucru pe care mi-l asum este să păstrez imaginea mea ca actor al Teatrului Nottara cât mai decentă și cât mai aproape de ținta acestui teatru, adică teatru de calitate. Mă bucur foarte tare că vin regizori, că sunt lucruri frumoase care se petrec aici, pe aceste scene, că de curând și Andi este coleg cu noi”, a spus Dan Bordeianu.

Actrița Ada Navrot este angajată a Teatrului Nottara din 1998 și poate fi văzută în piese precum “Mobilă și durere” de Teodor Mazilu, regia Alice Barb, “Matrimoniale” de Lia Bugnar, regia Diana Lupescu, “Comedie de modă veche” de Alexei Arbuzov, regia Vasile Toma.

Angajat la Teatrul Nottara din 2002, Dan Bordeianu poate fi văzut în spectacolul “Un pic prea intim” de Rajiv Joseph, regia Cristi Juncu.Andi Vasluianu, sosit de curând în colectivul Teatrului Nottara, poate fi văzut, de asemenea, în spectacolul “Un pic prea intim”.

SURSA:  AGERPRES

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.