Andrei Dimitriu: Nicolae Licareț a avut un rol foarte important în strategia Filarmonicii ‘Enescu’

Directorul general al Filarmonicii

Directorul general al Filarmonicii “George Enescu”, Andrei Dimitriu

Directorul general al Filarmonicii “George Enescu”, Andrei Dimitriu, a declarat că maestrul Nicolae Licareț, care a decedat luni la vârsta de 73 de ani, rămâne în istorie ca unul dintre stâlpii care au avut un rol important în strategia artistică a instituției.

“Maestrul Licareț rămâne în istoria Filarmonicii ‘George Enescu’ ca unul dintre stâlpii care au avut un rol foarte important în strategia artistică a instituției în ultimele trei decenii. A fost directorul artistic, asta a fost ultima demnitate pe care a deținut-o, și a avut un rol important în conturarea unui program care să răspundă exigențelor unei elite artistice și a unor melomani de rasă care au dat această dimensiune specială pentru prima instituție muzicală a României”, a declarat Andrei Dimitriu.

El a spus că starea de sănătate a maestrului Nicolae Licareț nu era foarte bună, el fiind internat de mai mult timp în spital.

e-Cultura.info


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.