fbpx

Andrei Șerban – premiu de excelență la Gala Comediei Românești

Regizorul Andrei Șerban

Regizorul Andrei Șerban

Regizorul Andrei Șerban va primi, duminică, premiul de excelență la Gala Comediei Românești, eveniment în cadrul căruia vor fi decernate premiile celei de-a XIV-a ediții a Festivalului Comediei Românești – festCO, informează un comunicat al organizatorilor.

În cadrul galei vor fi acordate și premiile Concursului de Comedie Românească, ediția a XI-a, și vor fi anunțați câștigătorii programului Comedia ține la TINEri, ediția a VII-a.

Printre personalitățile care vor urca pe scenă pentru a înmâna premii se vor afla ministrul Culturii, Corina Șuteu, regizorul Andrei Șerban, actorii Virginia Mirea, Mirela Oprișor, Marius Stănescu și regizorul Gelu Colceag, managerul Teatrului Mic.

Selecționerul unic al celei de-a XIV-a ediții a festCO a fost Doina Papp (critic de teatru), iar juriul secțiunii IN este format din Octavian Saiu (critic de teatru), Adrian Titieni (actor), Iuliana Vîlsan (scenograf), Carmen Tănase (actriță) și Bobi Pricop (regizor).

Juriul Concursului de Comedie Românească, ediția a XI-a, îi are în componență pe Adrian Lustig (dramaturg), Dorina Chiriac (actriță) și Alexandru Mâzgăreanu (regizor), în timp ce Ileana Lucaciu (critic de teatru), Puiu Antemir (scenograf) și Eugen Gyemant (regizor) fac parte din juriul programului Comedia ține la TINEri, ediția a VII-a.

Gala Comediei Românești din acest an va fi regizată de Alex Bogdan, care promite un show complet care îmbină umorul cu muzica live și coregrafia. Prezentatori vor fi Dorina Chiriac și Alex Bogdan iar momentele coregrafice vor fi realizate de Răzvan Mazilu.

Gala va fi urmată de “Mon Cabaret Noir”, un spectacol de cabaret burlesc de Răzvan Mazilu.

e-Cultura.info/ Autor: Petronius Craiu


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.                                                                                                                                                  

 • Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  carte