Angela Gheorghiu: Rog oamenii de cultură să fie uniţi în această perioadă tragică

Soprana Angela Gheorghiu

Soprana Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu îşi arată disponibilitatea de a fi de ajutor României în această perioadă, în care au loc proteste în ţară, ca urmare a incendiului din clubul Colectiv din Bucureşti, în urma căruia au murit 32 de persoane, soprana rugându-i şi pe ceilalţi oameni de cultură să se implice.

“Disponibilitatea mea spre a fi de ajutor este totală pentru România. Rog ca toţi oamenii de cultură români din categoria cărora cu onor fac parte, care trăiesc sau nu în România, să fie uniţi şi în consens cu timpurile pe care le trăiesc şi să se implice cu trup şi suflet naţiunii şi ţării, pe care cu toţii am recunoscut şi recunoaştem că o iubim. Sunt îndurerată de perioada tragică prin care trece ţara mea, România. Condoleanţe din toată inima familiilor care şi-au pierdut copii, prieteni, oameni dragi în accidentul de la clubul «Colectiv» din Bucureşti”, a scris Angela Gheorghiu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Angela Gheorghiu spune că “toţi purtăm o vină pentru că, din 1990, am suportat neprofesionalismul şi corupţia” la toate nivelurile – “politic, social şi chiar religios”, iar, în prezent, este nevoie de “înlocuirea actualei clase politice cu profesionişti cu suflet omenos şi cu adevărată educaţie”.

“Trăim însă, acum, cea mai clară situaţie în care oameni de toate vârstele înţeleg că nimic nu se poate construi pe o stare de corupţie, în Bucureşti şi în toată ţara. În mod evident este nevoie de o schimbare profundă şi de înlocuirea actualei clase politice cu profesionişti cu suflet omenos şi cu adevarată educaţie. Oamenii din România reacţionează legitim şi mă rog împreună cu ei să trăim cu toţii o schimbare reală şi responsabilă. Sunt optimistă şi îmi doresc ca în aceste zile românii să găsească soluţiile dorite şi meritate de 25 de ani”, mai afirmă Angela Gheorghiu.

e-Cultura.info

Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.
URMĂREȘTE
e-cultura.info pe FACEBOOK și e-cultura.info pe TWITTER

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

Citrește și

*/                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Acasă    Teatre    Muzee    Personalități culturale   Carte   Actualitate culturală   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Știință   Festival                                                                      Articole Externe   Interviu   Documentar    Spiritualitate   Știri estivale   Declarația Zilei   Etnografie   Istorie   Timișoara 2021   Multimedia    
                                                                     Proiecte Culturale                                                                                                                                                                                                                                                                   Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Protecția datelor   Politică de cokie   Arhivă   Sitemap   Contact

© 2014 - 2018 e-Cultura.info.  Toate drepturile rezervate.

                                                    
                                                               

Conținutul acestui site este proprietatea e-Cultura.info. Este interzisă republicarea, redistribuirea, publicarea în eter a conținutului, fără un acord prealabil.