fbpx

                                                                                                                    pictogramae

Artişti din 20 de ţări la Gala Internaţională de Balet

Gala Internaţională de Balet

Gala Internaţională de Balet

Gală Internaţională de Balet va fi organizată sâmbătă, de la ora 19.00, la Centrul Cultural “Ion Manu” Otopeni, aducând pe scenă artişti din 20 de ţări.

Spectacolul de gală va avea loc pe scena mare şi va cuprinde selecţiuni din spectacole îndrăgite de balet. Artiştii vor dansa pe fragmente muzicale celebre integrate Galei Internaţionale de Balet, precum “Le Corsaire” (“Corsarul”) de Adolphe Adam, “La Fille mal gardee” (“Fata rău păzită”/ “Precauţiuni inutile”) de John Lanchbery, “Don Quixote” de Ludwig Minkus sau “Swan Lake” (“Lacul Lebedelor”) de Piotr Ilici Ceaikovski. Acestora li se adaugă capodopera compozitorului francez Maurice Ravel “Bolero”.

“Gala Internaţională de Balet este o întâlnire unicat cu graţia şi precizia mişcării dansului clasic şi contemporan. Momente coregrafice din spectacole de balet celebre vor fi prezentate publicului în interpretarea unor artişti foarte cunoscuţi ai dansului mondial”, a declarat Iulian Radoi, managerul Asociatiei Culturale SpectacolArt.

Seara de gală are în deschidere, de la ora 18.00, vernisajul expoziţiei “Bucata mea de verde”, a artistei Adriana Badea, lucrări prezentate de criticul de artă Ana Amelia Dincă.

La acest spectacol de gală, intrarea este gratuită, însă pe bază de invitaţii sau rezervări ridicate cel mai târziu cu 30 minute înaintea începerii spectacolului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală SpectacolArt Bucureşti împreună cu Centrul Cultural “Ion Manu” Otopeni şi Teatrul de Balet Sibiu.

e-Cultura.info


Share-uiește cu prietenii.

Conținutul website-ului e- cultura.info este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

                                                                     

                                                                                                                                                                                         Acasă    Carte   Arte vizuale   Teatru și Film   Muzică-Dans   Etnografie   Istorie   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Festival                                                                      Actualitate culturală   Interviu   Documentar   Știri estivale   Proiecte Culturale   Timișoara 2021   Emisiuni
                                                                                                                                                                   
                                                                     Despre   Cod de conduită   Termeni și condiții   Politică de cookies   Arhivă   Hartă site   Press kit   Susține e-cultura.info   Contact

© 2014 - 2020 e-Cultura.info.

Site premiat în cadrul Festivalului Simfest