fbpx

“Autobahn”, prima mini-serie de teatru-film produsă de naţionalul sibian

“Autobahn”, prima mini-serie de teatru-film produsă de naţionalul sibian

În premieră naţională, Teatrul Naţional “Radu Stanca” va prezenta, în cadrul ediţiei speciale online a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, spectacolul “Autobahn”, prima mini-serie de teatru-film produsă de naţionalul sibian.

Cele şapte episoade din cadrul mini-seriei “Autobahn” de Neil LaBute, în regia Andrei şi Andreea Grosu, vor fi difuzate în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, în perioada 15 – 21 iunie 2020.

“Am căutat textul care să vorbească despre perioada în care trăim totul diferit, separaţi de ce iubim, la mare depărtare de ceilalţi, în care ne simţim mai singuri şi mai faţă în faţă cu viaţa proprie. ‘Autobahn’ e despre acum. Are tragismul antic şi verbul contemporan, amestecate cu intimitatea cinematografică care îţi dau voie să gândeşti un spectacol de teatru – film. Câte doi oameni în maşină, 7 poveşti, 7 maşini. Am putea fi noi toţi acolo, claustraţi între patru portiere şi un parbriz. Întreaga lume într-o maşină. Ne putem îndrepta către orice, putem ajunge oriunde sau ne putem opri. Nu ştim unde duce drumul pe care l-am ales”, menţionează regizorii, într-un comunicat de presă.

Din distribuție fac parte actorii TNRS: Cendana Trifan, Gabriela Pîrlițeanu, Horia Fedorca, Adrian Matioc, Raluca Iani, Ofelia Popii, Ciprian Scurtea, Marius Turdeanu, Viorel Rață, Adrian Neacșu, Cezara Crețu, Diana Văcaru-Lazăr, Mihai Coman și Iustinian Turcu. Din echipa artistică a spectacolului fac parte alături de regizorii Andrei și Andreea Grosu și trupa de actori a TNRS, Vladimir Turturică (scenografie), Mihai Dobre (muzică), Corina Predescu (asistent regie și sufleor) și Claudia Maior (manager de proiect). Traducerea din limba engleză este semnată de Mihaela Sîrbu.

Ediţia specială online a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizată de Teatrul Naţional “Radu Stanca” Sibiu, sub înaltul patronaj al Preşedinţiei României şi este finanţată de Primăria Sibiu.

e-Culturainfo / Autor: Oana Mălina Negrea.

 

Ți-a plăcut articoul?

Distribuie prietenilor

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.