fbpx

Bicentenarul Muzeului Național Brukenthal

Brukenthal the Show

Brukenthal the Show

Cântareața Monica Anghel este capul de afiș al concertului de gală prilejuit de Bicentenarul Muzeului Național Brukenthal, care va avea loc marți, la Sala Thalia, au anunțat organizatorii.

Intitulat “Brukenthal the Show”, concertul va începe la ora 19,00 și este recomandat ca fiind “o incursiune muzicală și artistică de la clasic la rock și de la pop la folk și colinde”.

Pe scenă vor mai urca Radu Nechifor, Corul Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu, Grupul Teatru Vostru, Cismaru Raluca și alți invitați. În cadrul evenimentului va avea loc și vernisarea expoziției de artă contemporană SIBIU 2.0.

Cu ocazia aniversării a două secole de activitate publică, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale “Muzeul Național Brukenthal, 200 de ani de la înființare”.

Emisiune filatelică alcătuită din patru timbre este disponibilă în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, precum și pe secțiunea de magazin online, romfilatelia.ro/store/.

Muzeul Național Brukenthal este primul muzeu deschis pe teritoriul românesc, dar și primul muzeu din România distins cu Premiul Uniunii Europene pentru Patrimoniu Cultural Europa Nostra 2010 și primul muzeu din România admis în Clubul de Excelență The Best in Heritage de către European Heritage Association, în 2011.

e-Cultura.info / Autor: Isabela Paulescu.


Dacă ţi-a plăcut articolul dă un like, share-uiește cu prietenii.

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Audiobook   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Cuvinte ale ierarhilor   Articole Externe   Știință   Interviu   Documentar    Personalități culturale   Actualitate culturală                                                                               Emisiuni   Live

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2021 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.