fbpx

Bucharest Art Week festival de artă contemporană

Din 26 septembrie 2014, Bucureștiul va deveni pentru o săptămână gazda uneia dintre cele mai ample manifestări internaționale de artă contemporană din România.

Gândit pentru a atrage atenția publicului internațional asupra scenei autohtone artistice și pentru a crea un spațiu de dialog multicultural, Bucharest Art Week (BAW) își propune să așeze România pe harta europeană a țărilor unde astfel de evenimente reprezintă deja o tradiție, și totodată să se diferențieze de acestea printr-o abordare neconvențională, cu caracter local, focus pe audiență generală, artă în spațiul public și proiecte cu impact social.

Ca o noutate în peisajul cultural-artistic românesc, Bucharest Art Week debutează cu un program prietenos de tururi ghidate pentru toți cei care doresc o experiență plenară a vizitării expozițiilor de artă, dar și a unor ateliere aparținând unora dintre cei mai prezenți artiști ai momentului. Din programul BAW nu vor lipsi nici seriile de dezbateri – artist talks.

Bucharest Art Week va cuprinde și o serie de manifestări și proiecte de artă contemporană desfășurate în spațiul public bucureștean și semnate de artiștii Delia Maxim, Paul Popa, Matei Ulmeanu, Julien Britnic, Roxana Gatej, Sabin Gârea, Adrian Dica și Grupul artistic EGG NO EGO (Valentina Chiriţa, Ana Barbu, Mina Barbu).

e-Cultura.info

Vizitaţi pagina noastra facebook.com/cultura.info

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.