fbpx

Campania Naţională „Artiştii pentru Artişti”: un CD pentru o cauză nobilă!

Iniţiatori: Margareta Pâslaru şi UNITER. În beneficiul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru Artişti”, ediţia a XIII-a. 

 CD-ul “Actorii cântă” – a cărui lansare a avut loc luna trecută la Magazinul Muzica din Bucureşti – va fi pe piaţă din 17 iunie, cu ziarul Libertatea, la toate centrele de difuzare a presei din ţară. Un CD surpriză, cu melodii special alese şi interpretate de unii dintre cei mai îndrăgiţi actori – Emilia Popescu, Marius Manole, Maria Buză, Mihai Bisericanu, Marius Bodochi, Silviu Biriş, Mirela Jienescu, Rodica Mandache, Corina Chiriac, Anca Sigartău, Florin Zamfirescu, Ovidiu Niculescu, Gelu Niţu şi Margareta Pâslaru – piese intrate deja în cutuma muzicală, precum: „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, „Turneul”, „Libertatea nu se învaţă”…., „Fericirea mult visată”.

 Poţi face mult pentru artiştii pe care i-ai admirat şi pe care încă-i apreciezi. Cel mai la îndemână e să cumperi acest CD. Încasările se vor dona în Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special deschis la UNITER.

 Ne-am gândit că prin muzică, cea mai pură şi delicată artă, ne putem atinge scopul. Mai ales că, după cum simplu spune Ludwig van Beethoven, „muzica este graiul sufletului. Ea stârneşte în noi, nu instincte, ci gândurile cele mai profunde”.

Aşa vă urăm şi noi: să ascultaţi CD-ul „Actorii cântă” cu cele mai profunde gânduri!

Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Datele dumneavastră sunt prelucrate. Apasă mai jos daca ești de acord


 

Conținutul acestui site este destinat exclusiv informării publice.

Toate informaţiile publicate pe acest site sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.

 
 

 

VEZI ȘI ALTE ARTICOLE
  
 


 

VEZI ȘI EMISIUNI


Abonează-te               Știri pe scurt

 


               Caledoscop


               Zoom

 


               Ediție specială

                                                                           Urmărește-ne și în social media

                                                                   
  
 • CATEGORII

 •   
                                                                                Carte   Arte vizuale   Cronică de teatru   Teateru-Film   Muzică-Dans   Etnografie   Târguri și expiziții   Istorie   Cetăți și castele                                                                                   Spiritualitate   Știri Externe   Știință   Interviu   Documentar   Festival   Personalități culturale   Actualitate culturală   Emisiuni

   
      
 • DESPRE

 •   
                                                                               Despre   Termeni și condiții   Cod de conduită   Politică de cookkie   Kit de presă   Hartă site   Portofoliu   Susține site-ul   Contact

   
   
 •  

   

  © 2020 e-Cultura.info. Toate drepturile rezervate.

  Site premiat în cadrul festivalului Simfest  Conținutul acestului site se supune legii dreptului de autor. Este interzisă republicare, redistribuirea, publicarea în eter sau pe alte site-uri fără un acord prealabil.                                                                                                                                                  

 • Centrul de preferințe pentru confidențialitate

  carte